Hvordan endre én farge i et bilde i svart

Hvordan endre én farge i et bilde i svart


Ved hjelp av bilder og andre bilder er en av de mest effektive måter å formidle et budskap eller peker du ønsker å komme over. Men noen ganger er det ting om et bilde du ønsker å endre, for eksempel endre en av fargene i bildet til svart. Dette er ofte gjort for å gi et bilde en edgy, kunstnerisk utseende. Prosessen med å endre en farge på denne måten er ganske grei, og det er flere programmer du kan bruke for formålet.

Bruksanvisning

Photoshop

1 Legg det bildet du ønsker å jobbe med på din datamaskin, enten ved å overføre direkte fra en digital kilde som et kamera eller ved å skanne det inn fra en trykt versjon.

2 Åpne Photoshop. Velg "File" fra menyen og velg "Open". I dialogboksen som vises, finn bildet du lastet og åpne den.

3 Velg "Select" fra menyen og velg "Color Range". I dialogboksen som vises, bruk "pipetteverktøyet" verktøyet for å velge fargen du ønsker. Klikk på "OK".

4 Velg "Paintbucket" verktøyet og skru av "sammenhengende". Bruk verktøyet til å fylle markeringen med svart. Lagre arbeidet ditt.

Photoshop Elements

5 Legg det bildet du ønsker å jobbe med på din datamaskin, enten ved å overføre direkte fra en digital kilde som et kamera eller ved å skanne det inn fra en trykt versjon.

6 Åpne Photoshop Elements. Klikk på "Edit". Velg "File" fra menyen og velg "Open". I dialogboksen som vises, finn bildet du lastet og åpne den.

7 Velg "Magic Wand" verktøy fra verktøylinjen. Slå av sammenhengende hvis du vil at alle av en bestemt farge i bildet, og klikk på den fargen.

8 Velg "Paintbucket" verktøyet og skru av "sammenhengende". Bruk verktøyet til å fylle markeringen med svart. Lagre arbeidet ditt.

GIMP

9 Legg det bildet du ønsker å jobbe med på din datamaskin, enten ved å overføre direkte fra en digital kilde som et kamera eller ved å skanne det inn fra en trykt versjon.

10 Åpne GIMP. Velg "File" fra menyen og velg "Open". I dialogboksen som vises, finn bildet du lastet og åpne den.

11 Velg "Select" fra menyen og velg "etter farge." Klikk i visningen for å velge fargen du ønsker. Bruk "Threshold" slider i alternativene nederst til venstre for å begrense utvalget.

12 Velg "Paintbucket" verktøyet og skru av "sammenhengende". Bruk verktøyet til å fylle markeringen med svart. Lagre arbeidet ditt.