Hvordan endre en harddisk i en Macbook Aluminium

October 28 by admin

Hvordan endre en harddisk i en Macbook Aluminium


Den aluminium MacBook gir en flyttbar batteri og tilgang til å erstatte fabrikkinstallert harddisk. Ved hjelp av en ny 2,5 "SATA-harddisk, kan brukerne oppgradere harddisken hastighet og minnekapasitet for økt ytelse på sine bærbare datamaskiner MacBook.

Bruksanvisning

1 Slå av MacBook og koble den fra strøm eller Ethernet-kabler. Finn låsen på baksiden av MacBook og trykke på det for å løsne den, og fjern deretter dekselet.

2 Ta ut batteriet fra din Macbook ved å trekke forsiktig i kategorien trekk. Lade ut eventuell statisk elektrisitet ved å berøre en metalloverflate.

3 Plasser braketten som holder harddisken på plass og bruke skrutrekker for å fjerne skruen.

4 Fjern harddisken ved å trekke forsiktig i uttrekksfliken.

5 Finn harddisken & # 039; s kontakten på venstre side av harddisken og forsiktig koble den fra. Pass på at du ikke skader kabelen koblet direkte til datamaskinen.

6 Skru ut de fire skruene på harddisken og installere dem på den nye harddisken. Sett den nye harddisken inn i datamaskinen i en vinkel.

7 Re-installere braketten du fjernet i trinn 2, og stram skruen. Sett inn batteriet og datamaskinen & # 039; s bakpanelet å fullføre installasjonen.

Hint

  • Før du åpner din Macbook, berører et stykke metall for å unngå å skade datamaskinen med statisk elektrisitet
  • Gi din MacBook tid til å kjøle seg ned før du forsøker å bytte ut harddisken.
  • Se i bruksanvisningen for instruksjoner om hvordan du fjerner batteriet og installere harddisken.

Related Articles