Hvordan endre en MySQL brukerpassord i CPanel

Mange serverbaserte webapplikasjoner som WordPress gjøre bruk av SQL-databaser for lagring og gjenfinning av innhold. Når programmet er installert på serveren, genererer det automatisk en ny database, samt brukernavn og passord. Fordi påloggingsinformasjonen genereres automatisk, kan det hende du ikke har passordet hvis du må logge deg på databasen senere og gjøre endringer. Endre passordet for en SQL-database bruker med "MySQL Databaser" i cPanel grensesnittet.

Bruksanvisning

1 Klikk på "MySQL Databaser" -ikonet under "Databaser" i cPanel grensesnittet.

2 Bla ned til listen over databaser nær bunnen av vinduet, og bruk musepekeren for å merke brukernavnet som du ønsker å tilbakestille passordet. Høyreklikk og velg "Kopier" fra pop-up menyen.

3 Høyreklikk på banen etter å ha "brukernavn" under listen over databaser og klikk "Lim inn" for å lime inn brukernavnet i feltet.

4 Skriv inn ønsket nytt passord i "Passord" -feltet og deretter skriver du inn passordet i feltet nedenfor for å bekrefte.

5 Klikk på "Opprett bruker" -knappen. Dette overskriver den opprinnelige brukerkontoen, gjenskape det med passordet du har angitt.

Hint

  • Endre passordet for en SQL-database bruker vil hindre en serverbasert applikasjon får tilgang til databasen før du endrer konfigurasjonen av søknaden.