Hvordan endre et rutenett Agent Host

Rutenettmidler som brukes i Oracle programvare brukes til å definere grafiske elementer i brukergrensesnittet, og kontrollere hvordan agenten (eller klient) samhandler med vertsmaskinen. Endre grid agenten vertene er en enkel oppgave for enhver Oracle administrator med administratortilgang, og en kommandolinje-grensesnitt som er koblet til en Oracle-server.

Bruksanvisning

1 Åpne en kommandolinje-grensesnitt, og koble til Oracle server som er vert å bruke ditt brukernavn og passord som blir tildelt administrative rettigheter. Denne tillatelsen sett sikrer at du vil være i stand til å utføre alle de filsystemet modifikasjoner er nødvendig for å fullføre oppgaven.

2 Skriv inn følgende SQL kommando for å endre målet navn. Erstatt "oracle_example_emd" med navnet på målet vert som du ønsker å endre: SQL> velg TARGET_NAME fra mgmt_targets hvor måltype = 'oracle_emd':

3 Undersøke en liste over registrerte mål som er generert som et utgangssignal av kommandoen i det foregående trinn. Deretter angi hvilken en bør endres, og hvordan det bør endres til. I følgende eksempel, er rutenettet agent kalt clean_agent endret til Server2 host: SQL> exec mgmt_admin.cleanup_agent ( 'Sever2');

4 La kommandoen kjøres og utfører remapping. Dette kan ta alt fra tre til fem minutter, avhengig av tilgjengelige ressurser server.