Hvordan endre et Word-dokument til JPEG-format

Hvordan endre et Word-dokument til JPEG-format. Det er mulig å konvertere en Microsoft Word-dokument til JPEG-bildeformatet ved hjelp av Microsoft Paint-programmet. Paint er et gratis program som leveres som standard med Windows. Med denne teknikken, kan du konvertere et Word-dokument til en skrivebordsbakgrunn eller bruker Word til å lage dine egne bakgrunnsbilder.

Bruksanvisning

1 Åpne Word-dokumentet du vil konvertere til JPEG.

2 Pass på at alt innholdet du ønsker i JPEG kan ses på skjermen. Noe du ikke kan se på skjermen vil ikke inngå i JPEG. For å få mer inn på skjermen, bruker du "Zoom" for å zoome ut. Å gjøre noen funksjoner større på JPEG, zoome inn.

3 Finn "Print Screen" -tasten på tastaturet. Denne tasten er vanligvis plassert på toppen av tastaturet over piltastene.

4 Trykk på "Print Screen". Dette vil kopiere det synlige innholdet i Word-dokumentet.

5 Åpne Microsoft Paint. Paint ligger på Start-menyen under "Programmer og Tilbehør".

6 Velg "Lim inn" fra Rediger-menyen i Paint. Bildet av Word-dokumentet du kopiert vil bli limt inn i Paint.

7 Skjær ut de delene av dokumentet du ikke vil. Du kan ikke ønsker deler av Word-dokumentet som menyene. For å beskjære, bruke markeringsverktøyet, som er den linja rektangel, for å velge hva du vil beskjære ut. Deretter velger du "Kopier" fra menyen Rediger "Ny" fra Fil-menyen og deretter "Lim inn" fra Rediger-menyen.

8 Konverter Word-dokumentet til en JPEG ved å lagre dokumentet. Velg "Lagre" fra Fil-menyen. Skriv inn navnet du ønsker å lagre dokumentet som, og velg "JPEG" fra rullegardinmenyen.