Hvordan endre fargen på granitt

Hvordan endre fargen på granitt


Når du ønsker å endre fargen på en granitt gangvei, vegg eller fasade i et bilde du kan gjøre dette gjennom en farge overlay i digital bildebehandling Når du legger til en farge overlegg til granitt, du gjør det mer intense, eller en annen nyanse . Du kan også gjøre fargen som ugjennomsiktig eller gjennomsiktig som du vil. Hvis du ikke har noen digital bilderedigering programvare på datamaskinen, laste ned og installere en gratis versjon av Paint.net eller GIMP.

Bruksanvisning

1 Start digital bilderedigering program og åpne bildet med granitt. Legg merke til bildet vises som bakgrunn i "Layers" -vinduet.

2 Høyreklikk på bakgrunnslaget, og velg "Layer fra bakgrunnen" for å endre den til en faktisk laget.

3 Opprett et nytt lag ved å klikke på "Lag" i verktøylinjen øverst og velge "New". Klikk på markeringsverktøy i venstre verktøylinjen. Dette vil være et ikon som ser ut som en stiplet boks.

4 Dra musen over granitt område av bildet til en valgboks vises.

5 Klikk på den svarte fargekartet i venstre verktøylinjen for å få fargepaletten vinduet. Velg fargen du vil bruke.

6 Velg ikonet maling bøtte fra venstre verktøylinjen og fylle det valgte området med farge.

7 Klikk på "Layer Style" i den øvre delen av "Lag" vinduet og velg "Color Overlay". Endre prosent nummer i opasitet å endre fargetone intensitet.

8 Gå til "Image", "Bildejusteringer" og velg "Hue Saturation" alternativet. Flytt farge glidere til du får riktig justering.

9 Fortsett å bruke de forskjellige "Bildejusterings" alternativer til du får fargetonene du ønsker.

10 Klikk på "File" og velg "Lagre som". Velg å lagre filen som en JPG-fil.