Hvordan endre kontrasten på en MacBook

De fleste av skjermkontroller for Mac-maskiner er funnet i "Display" innstillinger i "Systemvalg" panel. Kontrast, men styres i "Universal Access" panel. Som standard er kontrastinnstillingen på MacBook-skjermen satt til minimum kontrast, som kalles "normal" i kontrastinnstillingene. Du kan øke kontrasten fra standard normal innstilling, men du kan ikke redusere kontrasten utover "normal". Du kan også bruke hurtigtaster til å endre kontrasten på MacBook-skjermen uten å måtte åpne "Universal Access" panel.

Bruksanvisning

1 Slå på MacBook og klikk på Apple-ikonet i øverste venstre hjørne av skjermen.

2 Klikk på «Systemvalg ..." i rullegardinmenyen.

3 Klikk "Universal Access" i "System" delene av "System Preferences" panel.

4 Klikk på "å se" -kategorien.

5 Flytt glidebryteren ved siden av "Forbedre kontrast:" for å endre skjermkontrasten. Kontrasten endres automatisk når du flytter glidebryteren.

6 Lukk "Universal Access" panel ved å klikke på den røde knappen øverst i venstre hjørne.

hurtigtaster

7 Bruk hurtigtaster for å justere kontrasten på skjermen til enhver tid uten å åpne "Universal Access" panel.

8 Hold nede "Option", "Control" og "command" tastene på tastaturet og trykk på "." (Punktum) for å øke kontrasten på skjermen trinnvis. Du må kanskje trykke perioden flere ganger for å se en forskjell i kontrasten.

9 Hold nede "Option", "Control" og "Command" tastene på tastaturet og trykk "," -tasten (komma) for å redusere kontrasten på skjermen trinnvis. Trykk på kommatasten flere ganger om nødvendig, inntil kontrast er tilbake til normal innstilling.