Hvordan Endre Min Administrator Passord og navn for Windows XP

Som standard oppretter Windows XP administrator konto kalt "Administrator" når du installerer Windows. Administratorkontoen har tilgang til alle programmer og funksjoner som er installert på datamaskinen, og kan administrere og endre sikkerhetsinnstillingene på datamaskinen for alle andre brukere. Endre brukernavn og passord for administratorkontoen kan bidra til å sikre din PC, noe som gjør det vanskeligere for hackere å få tilgang til informasjon. Endre administratornavn i Windows XP, enten du bruker Professional eller Home Edition, er en enkel og rett frem oppgave som krever administratortilgang til datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Start datamaskinen og logger på Windows med en konto med administratorrettigheter.

2 Trykk på "Windows" tasten på tastaturet og "R" -tasten samtidig for å starte Windows-dialogboksen Kjør.

3 Skriv "control userpasswords2" i det tomme feltet. Klikk på "OK".

4 Klikk på "Administrator" konto fra listen over kontoer under "Brukernavn" og klikk på "Properties" -knappen. En dialogboks vil vises.

5 Skriv inn det nye administratorkontoen navn inn i "User name" feltet. Klikk på "OK".

6 Klikk på omdøpt administratorkonto fra listen over kontoer under "Brukernavn". Klikk på "Tilbakestill passord" knappen. Et nytt vindu vil vises.

7 Skriv inn passordet du ønsker å stille til administratorkontoen i "Nytt passord" -feltet. Skriv det en gang til "Bekreft passord" -feltet. Klikk på "OK". Start datamaskinen på nytt.