Hvordan endre prioritetsnivået for Windows Media Player

Hvordan endre prioritetsnivået for Windows Media Player


Prioritetsnivået for et program bestemmer rekkefølgen i hvilken dens data behandles av datamaskinens prosessor. Programmer som er satt til en høyere prioritet vil bli prioritert, mens disse programmene med lavere prioritet må kanskje vente til å ha sine data behandlet. Noen brukere kan velge å øke prioritetsnivået for Windows Media Player, noe som gjør det høyere mens du spiller musikk og videofiler eller gjør det lavere mens du bruker andre programmer. Endre prioritetsnivået for Windows Media Player vil bare ta en liten stund, og endringen i prioritet bør trer i kraft umiddelbart.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk på oppgavelinjen i Windows. En hurtigmeny vil åpne ved siden av markøren; Klikk på menypunktet "Task Manager" for å åpne Windows Oppgavebehandling.

2 Klikk på "Prosesser" -kategorien hvis det ikke allerede er valgt. En liste over alle prosesser som kjører på datamaskinen vises.

3 Bla nedover i prosessen listen til bunnen. Finn "wmplayer.exe" i listen, som vil ha beskrivelsen "Windows Media Player." Klikk én gang for å velge det.

4 Høyreklikk på den valgte Windows Media Player prosess. En hurtigmeny vil åpne opp; flytte musepekeren over "Set Priority" menyen for å få tilgang til prioritet menyen.

5 Klikk på prioritetsnivået som du ønsker å konfigurere Windows Media Player til. En advarsel vil dukke opp på skjermen, så klikker du på "Ja" -knappen for å fullføre prioritet endring.

6 Lukk Windows Oppgavebehandling når du har fullført endringen i prioritet.

Hint

  • Endringer i prioritets kan føre til at programmer blir ustabilt; endre prioritet tilbake hvis du begynner å oppleve problemer med Windows Media Player.