Hvordan Endre sak i Microsoft Excel du?

Hvordan Endre sak i Microsoft Excel du?


Microsoft Excel er en populær programvare som lar deg jobbe med data organisert som regneark. Ofte et regneark inneholder tekstdata - månedsnavn, for eksempel, og du må kanskje endre bokstav tilfelle for slike data. Excel har spesialfunksjoner for å endre teksttegn til store eller små bokstaver. Hvis du vil bruke disse formlene du har til å lage en midlertidig data kolonne i et regneark og deretter fjerne den kolonnen etter fullført saken konvertering.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Excel.

2 Trykk på "Ctrl" og "O" tastene samtidig for å få opp Excel-filen surfer vinduet.

3 Finn en Excel-fil med utvidelsen "XLS" eller "xlsx" på datamaskinen din. Velg filen og klikk "OK" for å åpne regnearket.

4 Bestem kolonne i regnearket der du må endre saken; for eksempel er det i kolonnen "A."

5 Klikk på cellen "1" på annen kolonne som inneholder data; for eksempel er det i cellen "B1" i kolonnen "B."

6 Trykk "=" på tastaturet og skriv "STORE (A1)" for å konvertere til store bokstaver, eller "SMÅ (A1)" for å konvertere til små bokstaver.

7 Velger celler i kolonne "B", som svarer til cellene i kolonne "A" fylt med data; for eksempel hvis cellene "A1" gjennom "A9" inneholder data velg celler "B1" gjennom "B9".

8 Klikk på Excel verktøylinjen "Home", deretter "Fyll" og velg alternativet "Down". Cellene fra kolonne "A" vil bli kopiert til "B", men omdannes til det øvre eller nedre tilfellet som er angitt i trinn 6.

9 Velg alle celler med data i kolonnen "B" og klikk "Kopier" i verktøylinjen "Home".

10 Klikk på celle "A1" og utvide knappen "Lim inn" på verktøylinjen "Home".

11 Velg alternativet "Lim inn" og velg radioknappen "Value". Klikk deretter på "OK" for å konvertere kolonnen "A" til store eller små bokstaver som angitt i trinn 6.

12 Klikk på "B", og klikk deretter på knappen "Slett" på verktøylinjen "Home" for å fjerne den midlertidige kolonnen fra regnearket.