Hvordan endre status på Google Talk

Google Talk kan du vise vennene dine om du er tilgjengelig for chat. Du kan holde tett kontakt ved hjelp av sanntids instant messaging (IM) når du ikke er opptatt med å gjøre noe annet. I tillegg kan du dele favorittlåtene med venner ved å lytte til dem mens du IM.

Bruksanvisning

1 Velg "tilgjengelig" eller "opptatt" fra rullegardinmenyen under navnet ditt. En grønn indikator viser tilgjengeligheten for å chatte. En rød indikator viser at du er utilgjengelig for å chatte.

2 Tilpass en melding til vennene dine for å se. Bruk dette alternativet for enten "tilgjengelig" eller "opptatt" -meldinger.

3 Del musikken du hører ved å velge "Vis nåværende musikkspor."

4 Legg evnen til å endre statusen til tomgang ved å laste ned "Galways tomgang." Dette gir deg flere alternativer slik at du kan ta motet fra tilfeldige direktemeldinger ved å velge "alltid tomgang" eller alltid være tilgjengelig for dine venner ved å velge "aldri inaktiv." Det tredje valget er "normal tomgang" (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Hvis datamaskinen er inaktiv i mer enn 10 minutter, til din online status indikatoren endres til oransje fortelle vennene dine at du er borte fra datamaskinen.
  • "GAlwaysidle" ikke fungerer med Mac, og kjører best med Windows XP.
  • Hvis en av kontaktene dine viser en grå eller ingen indikator, er at personen ikke er koblet til Google Talk-nettverket i øyeblikket.
  • Ikke la alle vite at du er online. Velg opptatt til du har tid til å gå inn i chat-innstillinger-menyen og begrense folk som kan se din online-status. Ellers foruts Google Talk at alle du kommuniserer med er en venn.