Hvordan endre størrelsen på bilder til nøyaktig størrelse

Hvordan endre størrelsen på bilder til nøyaktig størrelse


Digitale bilder gir enkel redigering for å endre dem på ulike måter avhengig, av hvordan du ønsker å bruke dem. Enten du ønsker å laste opp bilder til en nettside, skrive dem ut for deling eller plassere dem i digitale utklippsbok sider, kan du lett endre størrelsen på bilder til nøyaktige størrelsen ved hjelp av en grafikk program. For å sikre best mulig bildekvalitet, endre størrelse på bilder til mindre størrelser heller enn å gjøre dem større. Dette er fordi forstørring digitale bilder vil redusere kvaliteten på bildeoppløsning.

Bruksanvisning

1 Åpne grafikk redigering program og klikk på "File" for å åpne det digitale bildet. Klikk "Open" og naviger til det digitale bildet. Marker den og velg "Open".

2 Sett en hake ved siden av "Behold Aspect Ratio" for å holde dimensjonene på bildet i riktige proporsjoner som du endre størrelsen.

3 Velg "Image" og "Endre størrelse" for å endre størrelsen på bildet. Velger å sette det nye bildet av piksler, centimeter eller inches og angi måle nummeret du ønsker for bredden og høyden på bildet i de aktuelle feltene. For eksempel inn 640 i bredden feltet for piksler og 480 i høyden feltet for å endre størrelsen på bildet til en størrelse som passer for utskrift eller e-post.

4 Sett den nye størrelsen som en prosentandel av den opprinnelige ved å angi en prosent i både bredde og høyde felt for en annen skalering alternativet.

Hint

  • Bruk en gratis nettbasert verktøy som ResizeYourImage eller ShrinkPictures å endre størrelsen på bildet til eksakt størrelse. Etter å laste opp bildet, kan du velge dimensjonene du ønsker og endre størrelsen på bildet.