Hvordan endre størrelsen på bilder uten forvrengning

Hvordan endre størrelsen på bilder uten forvrengning


Endre størrelsen på bilder og fotografier er nyttig hvis du ønsker å laste opp eller skrive ut filen til noe som inneholder en oppløsning grense på bilder. Skalere bilder er annerledes å beskjære fordi det opprettholder det opprinnelige bildet mens bare å gjøre det større eller mindre. Forvrengning oppstår under endring av bildestørrelse når du forsøker å øke størrelsen på et bilde. Øke den fysiske størrelsen på et bilde strekker piksler i bildet, blir mer tydelig når størrelsen øker. Dette er også referert til som pixilation. Det er umulig å øke størrelsen på et bilde uten å forårsake forvrengning av noe slag, men du kan redusere størrelsen på bildet uten å forårsake forvrengning.

Bruksanvisning

1 Bla til fotografier eller bilder i datamaskinen som du vil endre størrelsen på.

2 Dobbeltklikk på bildene for å laste dem i Windows Live Photo Gallery. Hvis du har installert ekstra fotografi programvare dette kan ikke laste først, så høyreklikke på bildet og klikk "Åpne med", velg deretter "Windows Live Photo Gallery."

3 Velg filene i Windows Live Photo Gallery.

4 Klikk på "File" og deretter "Endre størrelse". Klikk på "Velg en størrelse" drop-down menyen og velge en mindre størrelse, deretter "Browse" for å endre navnet eller plasseringen av filene.

5 Klikk på "Endre størrelse og Lagre" for å lagre endre størrelse versjoner av bildene dine.