Hvordan endre størrelsen på mange bilder samtidig

Hvordan endre størrelsen på mange bilder samtidig


Trenger du å sende en haug med bilder, men de er litt for stor? Gjør det nerd måte GRATIS! Bruk kommandolinjen og et program som heter bilde Magick.

Bruksanvisning

1 Hvordan endre størrelsen på mange bilder samtidig

Få ImageMagick. Gå til http://www.imagemagick.org/script/binary-releases.php#windows, Klikk på "last ned" linken under enten "http" eller "ftp" kolonnen, ved siden av elementet som heter "ImageMagick-6.5 0,0-0-Q8-windows-dll.exe ". Last ned programmet og huske hvor det lastes ned til.

2 Hvordan endre størrelsen på mange bilder samtidig


Installer ImageMagick ved å dobbeltklikke på "ImageMagick-6.5.0-0-Q8-windows-dll.exe" filen. Følg instruksjonene på skjermen.

3 Hvordan endre størrelsen på mange bilder samtidig


Åpne Ledetekst. "Start"> "Programmer"> "tilbehør"> "Ledetekst".

4 PLEASE lage en kopi av mappen først. Dette vil overskrive bildene med mindre versjon.

5 Naviger til mappen (aka katalog) hvor kopien av bildene finnes på.

I Windows XP, er din "Mine bilder" -mappen som ligger på "C: \ Documents and Settings {ditt brukernavn} \ Pictures". Vennligst erstatte "{ditt brukernavn}" med ditt brukernavn. Mine skjer for å være "Dave".

I Windows Vista, er din "Pictures" -mappen som ligger på "C: \ Brukere {ditt brukernavn} \ Pictures". Igjen, må du erstatte "{ditt brukernavn}" med ditt brukernavn. Mine skjer for å være "Dave".

6 Skriv inn kommandoen "mogrify -resize 800x600 * .jpg". Denne kommandoen vil gjøre selve resizing. den 800x600 er den maksimale størrelsen som jeg bruker for eksempel; kan du justere den til å passe dine behov. Jeg finner at 800x600 er perfekt for meg å sende e-post til min familie.

7 Len deg tilbake og slappe av.

Hint

  • Utforsk Ledetekst der det er mulig. Det er et kraftig verktøy som folk flest ikke vil oppleve.
  • Bilde Magick er veldig sterk på bildemanipulering. Litt av en bit av store nettsteder bruker det daglig for sine bildebehandling behov. Det skjer også å være åpen kildekode og som sådan, gratis.
  • Bare kjøre dette på en kopi / backup av mappen med bildene dine.
  • Denne kommandoen vil erstatte de eksisterende bilder med mindre versjon (derav kopi).
  • Igjen bare gjøre dette på en kopi av bilder, ALDRI ORIGINALEN.