Hvordan få Clear Video på Megavideo

Hvordan få Clear Video på Megavideo


Megavideo er et nettsted der brukerne kan laste opp og se videoer gratis, som ligner på YouTube. Noen ganger, når du klikker på en video og åpne den i fullskjermmodus, kan bildet bli uklart eller vanskelig å se. Endre størrelsen på videoen for å gjøre den mindre, eller å justere forholdet kan gjøre bildet skarpere, da det ikke er strukket over skjermen. Hvis du opplever problemer med en video klarhet, kan du justere dimensjonene på videoen for å gjøre den mindre, bredere eller tynnere. Dette kan ikke fungere i alle tilfeller, siden kvaliteten av selve videoen er alltid en faktor.

Bruksanvisning

1 Åpne videoen du ønsker å se på Megavideo ved å klikke på den røde knappen for å laste den. Klikk på knappen igjen når det blir grønt for å spille av video.

2 Plasser musepekeren over videoen, og klikk på knappen av rektangelet med piler på alle fire hjørner. Den ligger på høyre side, fjerde knappen ned. Dette vil slå videoens forholdet til fire-to-tre.

3 Klikk på den samme knappen igjen hvis videoen er fortsatt ikke skarp. Forholdet vil skifte til 16-til-9. Hvis ingen justering gir et skarpere bilde, klikker du på knappen en tredje gang for å gå tilbake til de opprinnelige innstillingene.

4 Klikk på "Small Player" knappen under videoen. Dette vil gjøre video mindre, noe som i sin tur vil gi et klarere bilde.