Hvordan få en Opera Wand

Opera har en innebygd passord og form manager, som er kjent som Wand. Du trenger ikke å installere noe annet enn Opera program for å bruke denne funksjonen. Operas Wand lar deg lagre og hente personlig informasjon som navn, adresse og telefonnummer. The Wand funksjonen forenkler også hente brukernavn og passord. Tilpasse Wand gjør det mulig å hente utdrag av ofte brukte informasjon som fremskynde logge inn favorittsider eller utfylling av skjemaer på nettet.

Bruksanvisning

1 Besøk et nettsted der du kan skrive inn et brukernavn og passord; deretter logge inn på nettstedet.

2 Klikk "Lagre" når du blir spurt om du ønsker å huske brukernavnet og passordet for området. Lagring av brukernavn og passord når du blir bedt vil tillate deg å hente denne informasjonen med den Wand neste gang du logger på.

3 Logg ut av området og logge inn på nytt. Men denne gangen får brukernavn og passord fra Wand ved å klikke på Wand knappen på Operas adresselinjen. Ditt brukernavn og passord vil bli automatisk lagt inn når du trykker på Wand knappen.

4 Sett opp Wand å hente personopplysninger gjennom Wand preferanse. Besøk alle nettsteder som har en form og høyre-klikk i et skjemafelt. Deretter velger du "Sett inn Personal" og "Edit" for å legge til informasjon i din Wand. Legg til informasjon som e-postadresse, navn, telefonnummer og personlige eller forretningsadresse. Klikk på "OK".

5 Høyreklikk i skjemafeltet til å få dine personlige opplysninger fra Wand. Velg "Insert Personal," og velg den informasjonen du ønsker å legge til et skjemafelt. Gjenta høyreklikke innen skjemafelt og legge til informasjon med Wand før skjemaet er ferdig.