Hvordan få et Mac kjøre raskere

Hvordan få et Mac kjøre raskere


Mac OS, som går Macbook, iMac, Mac Mini, og til og med din Iphone, er et flott operativsystem. Mac OSX er langt overlegen i forhold til Windows Vista når det gjelder pålitelighet, hastighet og sikkerhet. Generelt er det Mac OS en av de mest brukervennlige, men avanserte operativsystemer noensinne.

Mac er i stand til å hjelpe deg kjøre ditt liv mer effektivt, så hvorfor ikke gjengjelde tjenesten og hjelpe din Mac kjøre raskere og sterkere.

Mange grunner til at din Mac kan være i ferd med å bremse ned har å gjøre med enkle, oppløsbare problemer. Denne artikkelen vil gi deg grunnleggende trinnene for å få din Mac som kjører på samme måte som det gjorde da du først tok den ut av esken.

Bruksanvisning

1 Først, la oss sjekke ut den gjenværende diskplass. Hver modell Mac leveres med forskjellig størrelse harddiskalternativer. Macbook som jeg bruker har en 160 GB harddisk.

Hvis du har mindre enn 50% gjenværende diskplass, kanskje det er på tide å rydde opp på harddisken. Søk gjennom datamaskinen din og finne filer du ikke bruker lenger. Mange glemmer å slette installere programmer fra når de laster ned programvare. Disse filene har .dmg, så se opp for dem. Se etter programmer som ikke lenger er relevant for ditt liv. Alt som du ikke bruker jevnlig, dumpe det.

Nå kan du enten slette disse programmer / filer, eller du kan flytte den til en ekstern harddisk. Mange har hundrevis av GBS av musikk og bilder på deres interne stasjoner. Hvorfor ikke flytte dem og lagre dem på en ekstern harddisk, på den måten den interne stasjonen har mer plass til å puste.

Hvis du sletter filene, sørg for at du tømmer papirkurven når du er ferdig.

2 Neste, ta en titt på hvor mange programmer som du kjører på en gang. Innse at mange Mac-maskiner bare har 1 eller 2 GB RAM, pluss ingen dedikert skjermkort. Det betyr at datamaskinen kan bare håndtere noen programmer på en gang.

Jeg la merke til en stor forbedring i ytelse når jeg lukket bare noen få Mozilla faner. Du vil ikke tro hvor mye bedre maskinen vil kjøre hvis du bare holder noen få programmer / filer åpne samtidig.

3 Bruk Mozilla Firefox i stedet for Safari. Firefox er en åpen kildekode nettleser som betyr at det er helt gratis. I tillegg til at det er gratis, er Firefox generelt en mye raskere og sikrere nettleser enn Safari. Du betaler for alle som båndbredde hver måned, hvorfor ikke bruke det hele tatt?