Hvordan få fart Paint i Photoshop

Hvordan få fart Paint i Photoshop


Adobe Photoshop er et utmerket valg for maling i en hast på grunn av sin lagdeling funksjoner og mange funksjoner. Konsept kunstnere og skisse kunstnere trenger for å lage malerier raskt og trenger kanskje ikke et bilde med mange detaljer eller raffinement. Speed ​​maleri er også en god måte for illustratører å lære å forbedre sin effektivitet. Det er ingen måte å gjøre det. Det er imidlertid noen vanlige teknikker som gjør Photoshop hastighet maleri enklere.

Bruksanvisning

1 Lag din første art lerret. Velg en farge for å være den dominerende tonen i maleri og fylle bakgrunnen med denne fargen. Dette gjør du velger en palett enklere.

2 Velg de viktigste fargene i maleriet. Lag et nytt lag og sted slag av disse fargene på laget. Dette skaper paletten og bidrar til å guide maleriet.

3 Legg mørkere verdier. Bruk løse slag for å definere skyggene av former. Fokus på silhuetter av objektene i stedet for å trekke dem ut med linjer. Se i referansebilder for å bestemme formen plassering.

4 Bytt til lysere farger i paletten og begynne å legge til belysning. Bruk belysning farger som er fargehjulet motsetninger av dine skygge farger. Gult lys er skygget av blå eller lilla. Blått lys er skygget med brun, mørk oransje eller mørk rød. Oppretthold høyere kontrast i forgrunnen. Du skal nå ha den generelle formen av alle objekter blokkert i.

5 Spesifiser stykket. Bruk stadig mindre børster for å legge til flere detaljer i skygger og høylys. Ikke bli fanget opp i glatthet eller presisjon. Målet med hastighet maleri er å skape det rette inntrykket.

6 Legg endelige detaljene med en liten, hard børste. Oppbevar disse sparsom å antyde mer detaljert enn det som faktisk er tilstede. Juster lysstyrke og kontrast etter behov for å øke verdien av det ferdige bildet.

Hint

  • Bruk forhåndsinnstilte spesialbørster for å få fart teksturering.
  • De fleste farts malere unngå skisser.
  • Arbeid "zoomet ut" fra lerretet for å unngå over-med fokus på detaljer.
  • Bruk den største børsten mulig for området.
  • Unngå en helt hvit bakgrunn.
  • Bruk harde kanter børster for å unngå mushiness,