Hvordan få gratis eller billig tilgang til Internett hjemme

Mange av oss trenger ikke lynrask internett, men vi gjør som internettilgang for generell surfing, sjekke e-post, holde opp med områder som ansiktet bok, og betale regninger. Internett-forbindelser som DSL kan koste deg langt utover hva du egentlig trenger. For folk som driver med det jeg nevnte, og ikke stor fil og dataoverføring, ville en enkel ADSL være nok til å forsyne internett lett i over 30 husstander! Jeg skriver denne artikkelen for deg å hjelpe deg å vite måter å få internett gratis, eller for svært billig ved å dele en forbindelse med naboer.

Bruksanvisning

1 Den enkleste måten å få gratis internett er fra en wifi hotspot eller en gratis bibliotek. Hotspots finnes mange steder i USA. Mange restauranter og hurtigmat etablissementer forlate sine wifi-tilkobling på vidt gap, slik at folk kan få tilgang til Internett via sin laptop. Disse er fine, men de trenger ikke hjelpe deg ut hjemme, men hvis du bor i nærheten av en hotspot (innen en mile) og har vilje til å prøve, kan du plukke opp som hotspot for ditt hjem Internett-tilgang.

2 Du trenger en router med unscrewable antenner. Dette er slik at du kan kjøpe en større antenne for ruteren og koble den opp via en kabel. Du må søke ruteren modellnummer og finne ut hvilken type kobling er på baksiden av ruteren. Google den type kontakt en gang funnet sammen med ordene "WiFi-antenne". Dette vil mer enn sannsynlig gi deg et godt utvalg av nettsteder som selger antenner og pigtail-kabler (kabler som kobles mellom din wifi router og antenne).

3 Du må kjøpe "pigtail" kabel. Jo kortere jo bedre, men gjør det enkelt for deg selv og ikke får "for kort". Neste du ønsker å kjøpe en svært retningsbestemt antenne. Jeg foreslår at intet mindre enn en 24dbi parabolnettet for jobben. Noen antenner som "Yagi" antenner er kompakt, men etter min mening, ikke betale for disse. De fleste 24dbi parabolske grid antenner vil gjøre jobben bra.

4 Koble pigtail kabelen til antennen og ruteren. Koble datamaskinen til ruteren.

5 Nå kommer den morsomme delen, peker parabolnettet antennen i retning til hot spot. Kontroller at ruteren er satt til DHCP. Skriv i "nettverksnavn" eller "BSSID" eller "ssid" av nettverket du ønsker å delta. Sett ruteren i klientmodus.

6 Forhåpentligvis vil du få et signal, og hot spot vil tildele ruteren en IP. Hvis dette er tilfelle, er du ganske mye satt til å begynne å bruke internett.

7 Hvis du ønsker å bruke wifi for å komme til din wifi router på en hot spot, må du kjøpe en annen router og koble den via CAT5-kabel til ruteren som brukes for å få tilgang til hot spot. Dette er fordi ruteren på hotspot er på klientmodus, og ikke blir brukt som en wifi router.

8 Hvis du vil dele med en venn eller nabo kan være enklere. Hvis de er virkelig nær, du bare rett og slett snakke med dem, og kanskje de ikke vil tankene deler gratis. ELLER du rett og slett bare spørre dem om du kunne dele regningen med dem og dele. Alt som må gjøres da er å utveksle WEP eller WPA passordinformasjon, og du kan sette det inn i din sikkerhet passord på ditt nettverkskort. Dette er den enkleste formen for å spare en haug på en Internett-tilkobling. Man kan også bruke antennen fremgangsmåte som beskrevet ovenfor, hvis det er et svakt signal.

9 Mange folk ikke bryr seg hvis du bruker deres signal så lenge det ikke påvirker dem på internett. Men alltid få tillatelse, fordi det bryter med noen lover (svært garantert) til tilgang wifi uten tillatelse. Men noen steder som annonserer "Free Wifi" - det er fritt vilt. Gratis Wi-Fi er gratis wifi.

Hint

  • Det beste signalet du kan få er ved å installere antennen utendørs. 2.4GHz er en svært hakkete frekvens (rutere bruker denne frekvensen) og vegger, murstein, og alle typer ting kan forstyrre signalet.
  • Denne artikkelen er et overlegg og råd. Mange detaljer og variabler er involvert. Noe kjennskap til grunnleggende TC / PIP nettverk kan virkelig hjelpe deg.
  • For å få tilgang til ikke-offentlige wifi får tillatelse som du kan ha krenket staten lov uten tillatelse.