Hvordan få gratis PayPal

Hvordan få gratis PayPal


Å få penger gjennom PayPal for å bruke på ting du ønsker eller trenger er alltid moro. Jeg personlig liker å bruke fritiden min PayPal penger å bruke på morsomme ting som stearinlys, røkelse og bøker. Uansett hva det er du ønsker å kjøpe, er det en sjanse for at med litt innsats vil du kunne få mange flotte ting via eBay og andre selgere.

Bruksanvisning

1 Bli en nettside som heter Survey. På Survey kan du tjene gratis paypal penger ved å ta enkle online undersøkelser. Skiltet opp for nettstedet er meget enkel og belønningene tilgjengelige er uendelige.

Bare ta undersøkelser som har en poengverdi. Det eneste unntaket fra denne regelen er de undersøkelser som er 5 minutter i lengde fordi generelt disse føre til en produkttest eller en fokusgruppe hvor du kan tjene enda mer penger!

Den gode ting om Survey er at du vil være i stand til å få paypal penger fort. Dette er fordi så snart du har 1000 poeng ($ 10) vil du være i stand til å ta ut og motta penger direkte til din PayPal-konto. Det betyr at det er ingen ventetid!

En annen stor ting om Survey er at et flertall av sine punktundersøkelser legge til kontoen din umiddelbart etter at du har tatt dem. Det betyr at det er noe ventetid periode for å hevde dine poeng!

2 Bli med konglen Research. Pinecone har et alternativ der du kan få gratis paypal penger. For hver undersøkelse du fullfører vil du motta $ 3. Du kan også kvalifisere for tilfeldige produkttester når du blir med dette selskapet og ta undersøkelser. Husk, for å få pengene dine via paypal du må velge det alternativet i kontoen din, ellers vil du motta sjekker i stedet.

3 Bli med andre undersøkelsen nettsteder for gratis paypal penger. Du kan finne mange forskjellige undersøkelsen nettsteder på nettet som tilbyr paypal som en cash ut alternativet. Noen eksempler på undersøkelsen nettsteder inkluderer Lightspeed Panel og Test Spin.

Det finnes utallige undersøkelsen nettsteder der ute, slik at du kan være i stand til å gjøre noen undersøkelser og finne de rette. Søk etter vurderinger på undersøkelsen nettsteder og se hva andre har å si om et gitt område. På denne måten vil du vite hvis nettsiden er faktisk verdt din tid og hvis du faktisk vil være i stand til å motta belønninger for å gjøre sine undersøkelser.