Hvordan få Internet Service Uten fasttelefon

Tilbake i dag da internett var fortsatt ny, var det vanskelig å gå på nettet uten å ha en telefonlinje. Men med dagens fremskritt innen bredbåndsteknologi, trenger du ikke en fasttelefon for å få Internett-tjeneste. Selv om Internett-tjenesten er vanligvis tilbys som en pakkeløsning med en fasttelefon, er det mange måter du kan få Internett-tjeneste og spare penger uten at du trenger et hjem telefon eller et abonnement til en fasttelefon.

Bruksanvisning

1 Søk om Internett-tjeneste gjennom et lokalt satellittselskap. De fleste satellitt-selskapene tilbyr Internett planer buntet med sine TV programmering pakken. Hvis du allerede er abonnent på et satellittselskap, ta kontakt med dem og spør om de tilbyr rabatter hvis du skulle legge til Internett-tjenesten til din nåværende satellitt-programmering abonnement.

2 Søk om Internett-tjenesten via mobiltelefonen din operatør. De fleste mobiltelefon operatører tilbyr månedlige data planer for en månedlig avgift, slik at du kan få tilgang til Internett hvor som helst ved hjelp av din mobiltelefon eller en USB-pinne laget for å plukke opp 3G eller 4G-signaler. Kontakt din lokale mobiltelefonen din operatør eller besøke deres offisielle nettsted for å finne data plan som er best for deg.

3 Bruk Wi-Fi på din favoritt kafé eller kaffebar. De fleste store kjeden kaffebarer tilbyr gratis ubegrenset tilgang til internett gjennom noen av sine grener uten behov for en VIP eller medlemskort.

4 Koble til Internett via trådløst internett eller Hot Spots. Slå på datamaskinens Wi-Fi-tilkobling og bruk tilgjengelige trådløse Internett-signaler på butikker eller steder av virksomheten som tilbyr dem som en gratis tjeneste. Og hvem vet - hvis en av dine naboer bruker trådløst internett, kan hun la deg bruke hennes Internett for gratis.