Hvordan få ord om ditt IMVU Pictures

Hvis du ønsker å ytterligere tilpasse IMVU profil, kan du legge til ord som for eksempel skjermnavnet, til bilder før du laster dem til galleriet. IMVU er et sosialt nettsted der brukerne kan kommunisere med hverandre, blant andre alternativer, besøke og kommentere profiler. Du kan legge til ord i et bilde før du laster den til IMVU ved hjelp av Paint-programmet, et grafikk redigeringsverktøy finnes i alle versjoner av Windows-operativsystemet.

Bruksanvisning

1 Åpne bildet du ønsker å sette tekst på i Paint. For å gjøre dette, klikk på "Paint" snarvei i "Tilbehør" -mappen på Start-menyen i Windows. Deretter klikker du på "Paint" -knappen, velg "Open", finn bildefilen på datamaskinens hardt og kjøre og klikk på "Open" knappen.

2 Klikk på "Text" -verktøyet ikonet i "Home" i Paint bånd. Deretter klikker du hvor som helst i bildet og skriv inn ordene du vil legge inn i bildet. En ny "Text" i båndet vil vises på toppen av skjermen. Bruk alternativene i dette båndet for å redigere utseendet på teksten. Du kan for eksempel velge en ny font eller endre tekstens farge eller størrelse.

3 Lagre bildet ved å klikke på "Paint" -knappen og velge "Lagre".

4 Last inn "My IMVU" delen av IMVU hjemmesiden til nettleseren. Logg inn hvis nødvendig.

5 Klikk på IMVU skjermnavnet for å laste avataren din side. Klikk deretter på "Last opp bilde" i "Mitt Galleri" panel.

6 Klikk på "Velg fil" knappen og bruke filen nettleseren for å finne bildefilen på harddisken. Klikk på "Open" knappen og velg "Last opp".