Hvordan få til Drop Box på FCPS Blackboard

Den digitale dråpe boks trekk FCPS Blackboard er et flott verktøy for både student og instruktør og alt som kreves er en internettforbindelse. Studenter kan begynne arbeidet med sitt oppdrag, gjøre endringer og lagre sine dokumenter i sin egen personlige mappen tilbake for å fullføre den senere. Instruktører kan be om at elevene sende inn sine oppgaver via denne rulleboksen, og de kan vise, evaluere og karakter oppgavene uten en papirkopi.

Bruksanvisning

1 Pass på at du installerer programmet du planlegger å bruke for oppdraget på datamaskinen, for eksempel Microsoft Word.

2 Under Administrer Course Menu Velg "Control Panel" Klikk på "Digital Drop box", som ligger under "Kurs Tools" delen.

3 Velg et alternativ når du er i nedtrekkslisten som Add File eller Send fil

4 Klikk "Legg til fil" for å legge til en ny fil og en melding som ber for filnavnet. Bla til filen sted på datamaskinen og gi kommentarer eller tilleggsinformasjon om filen. Klikk "Send" til slutt. Når du legger til filen, kan du gå tilbake til å endre det senere.

5 Velg "Send fil" for å sende filen. Studentene må være satt opp i klassen for å sende filer til enkeltpersoner. En forespørsel vises ber deg om å gi et navn til filen. Bla til filen på datamaskinen din og gi kommentarer eller tilleggsinformasjon om filen. Klikk "Send" til slutt. Når du legger til filen, kan du gå tilbake og endre det senere.

6 Merk at etter studenter sende sine filer til deg er det lurt å lagre det på datamaskinen eller enda bedre nettverksstasjon. Når du har lagret filen kan du slette den fra rulleboksen holde den organisert. Klikk "Fjern" for å slette filen etter du har lagret det andre steder.

Hint

  • Student og instruktør har ulike funksjoner. Instruktøren skal ha tilgang til digital drop-boksen fra kontrollpanelet mens studenten skal ha tilgang til digital drop-boksen fra Verktøy-menyen.
  • Når du har slettet en fil, kan du ikke få det tilbake. Du må spørre studenten å sende filen. Bruk slettefunksjonen med forsiktighet.