Hvordan få tilgang plassholdere på en PowerPoint Lysbildesortering

Plassholdere brukes til å holde gjenstander som tekst, grafikk eller diagrammer på en PowerPoint-lysbilde. For eksempel, hver tekstboks på et lysbilde er en egen plassholder. Raset sorter er et visningsalternativ der mindre versjoner av lysbildene vises i et rutenett-type mote så flere lysbilder kan sees på en gang. Du kan omorganisere lysbilder ved å dra og slippe dem inn i en annen plassering i presentasjonen.

Bruksanvisning

Tilgang Plassholdere for individuelle lysbilder

1 Dobbeltklikk på et enkelt lysbilde fra lysbilde sorter. Dette vil endre visningen til "Normal" eller "Slide view", slik at den aktuelle lysbilde er plassholdere for å være synlig.

2 Klikk på tekst, grafikk eller diagrammer på lysbildet. En stiplet ramme vises, omslutter alt inkludert i den aktuelle plassholder. Når grensen er synlig, kan du gjøre endringer i plassholderen, for eksempel endre størrelsen eller flytte. Høyreklikk på plassholderen vil åpne opp en meny der du kan velge "Format plassholder" for å gjøre flere plassholder spesifikasjonene.

3 Klikk på "Edit" -menyen. Deretter klikker du på "Select All". Dette vil vise alle de plassholderne på den aktuelle lysbildet stedet for å vise hver plassholder individuelt.

Tilgang plassholdere på Master Slide

4 Klikk på "View" -menyen.

5 Velg "Master".

6 Velg "Slide Master." Plassholdere er automatisk synlige i lysbildemalen og identifisert med en tynn stiplet ramme.

Microsoft definerer lysbildemalen som «et element av designmalen som lagrer informasjon om malen, inkludert skriftstiler, plassholder størrelser og posisjoner, bakgrunn design, og fargevalg. Lysbildemalen formål er å la deg få en global change-- -f.eks som erstatter den skriftstil --- og har denne endringen gjenspeiles på alle lysbildene i presentasjonen. "

Hint

  • For ytterligere informasjon eller hjelp mens i PowerPoint-dokument, skriv "plassholdere" i hjelp søkefeltet.
  • Hver versjon av Microsoft PowerPoint er litt annerledes, men funksjonene er vanligvis ganske like. For spesifikk informasjon om plassholdere i PowerPoint 2010 eller tidligere versjoner besøke Microsoft Office nettsted (se Ressurser).