Hvordan får betalt bare for å vise en nettverks Banner

Hvordan får betalt bare for å vise en nettverks Banner


Ved henting av betalt bare for å vise nettverks bannere for ulike annonsører på en nettside er noe som unnvike mange webmastere, men det er mulig å tjene penger på denne måten. Prosessen med å sette opp dette systemet av erstatning er relativt rett frem. Faktisk en hel industri, har affiliate marketing vokst opp rundt denne type arrangement, og et stort antall selskaper på tvers av alle bransjer investerer mye penger i å lage tilbud og bannere som kan brukes av eiere som registrerer seg for å være partnere med dem. Dette fungerer seg å være en gjensidig fordelaktig ordning for begge selskapene, som får trafikk og inntekter, og for eiere som også er kompensert for sin aktive deltakelse, det vil si å drive sine besøkende til annonsører tilby.

Bruksanvisning

1 Sett på en affiliate nettverk som Clickbank eller Commission Junction. Disse nettverkene vil ha en rekke partnere som er villig til å betale for trafikken som du sender til dem via ditt nettsted. De vanligvis betale en provisjon basert på kjøp gjennomført av at trafikken eller andre handlinger utføres. De vil gi nettverks bannere som du kan vise på ditt nettsted.

2 Bestem hvilken type produkt eller en tjeneste som du ønsker å fremme via et nettverk banner på ditt nettsted. Clickbank kan du fremme det meste digitale produkter, og når du er tillatt med dem, kan du fremme noen av sine produkter. Commission Junction fungerer annerledes. Inne deres grensesnitt, må du legge til din nettside og sette opp kontoen din, og deretter bestemme hva du ønsker å fremme, og gjelder for hver enkelt annonsør. Du må søke som dette og bli akseptert før du bruker deres tilgjengelige nettverk bannere, eller vil du ikke motta betaling.

3 Bestem hvor på nettstedet ditt du vil plassere din valgte nettverk banner, og hvilken størrelse det må være. Plassering og størrelse på banneret vil være en av de viktigste faktorene i å forutsi hvor godt det vil fungere. Vanligvis den beste plasseringen av et sted på toppen av nettsiden, slik at det er en av de første tingene som en besøkende ser. Ikke gjør dem må gå ut av deres måte å få til bannere. Tilsvarende, ikke velg en banner som er så liten at det er vanskelig å se hva som blir tilbudt, og ikke velge en så stor at det kan irritere brukeren. Velg en banner som er overbevisende, og plassere den på et lett tilgjengelig sted.

4 Setup din valgte banner slik at du vil motta provisjon. Dette gjøres ved hjelp av spesifikke koder som er generert for deg av nettverkene du er medlem. Hvis du er logget inn på nettverket betraktning når du velger din banner, vil disse bli opprettet for deg, slik at alt du trenger å gjøre er å kopiere og lime inn den enkle linjen genererte koden inn i din webside.

5 Installer den valgte banner i området du har valgt. Måten du gjør dette vil bli bestemt av hvilken type nettsted du har, og prosessen varierer ganske mye avhengig av om du har en statisk nettside kodet i HTML eller, en dynamisk nettside som er basert på noe som WordPress.

6 Sjekk for å være sikker på at det fungerer, ved å klikke på den, og bekrefter at det fører til annonsørens nettsted som det skal. Hvis dette trinnet hoppes, og banneret ikke fungerer, vil det være ubrukelig, og du vil gå glipp av penger.