Hvordan fikse Cyclic Redundancy Check i Vista

Hvordan fikse Cyclic Redundancy Check i Vista


Windows Vista operativsystemet brukere har rapportert mottar en feil kjent som syklisk redundans sjekk, eller CRC. Mange av disse feilene sammenfaller med bruk av optiske medier, som CDR og DVDer, og de optiske enheten stasjoner medier knyttet til disse mediene. Andre ganger kan denne feilen være relatert til en feil i en overføringsprosess mens du bruker et modem eller nettverk, eller en manglende evne til å hente en fil fra harddisken. Følg noen relativt enkle trinn for å fikse en syklisk redundans sjekk feil i Windows Vista.

Bruksanvisning

1 Start med den enkleste og ofte eneste løsningen som du trenger for å løse problemet. Rengjør DVD- og / eller CD-ROM-stasjonen på datamaskinen. Kjøp en renere linsen, og følg instruksjonene for rengjøring av stasjonen.

2 Prøv operasjonen du prøvde før feilen. Hvis du er vellykket, er rengjøring alt du trenger. Hvis ikke, går du til trinn 3.

3 Inspiser CD eller DVD som du prøver å bruke for riper eller noen annen form for skade. Prøv å plassere disken i en annen enhet som du vet fungerer godt for å se om platen er problemet. En plate som ble feil brent kan føre til en CRC.

4 Sjekk alle de relaterte kablene til stasjonen (e) på datamaskinen for å kontrollere at de er riktig tilkoblet. Løse kabler kan forårsake en CRC-feil.

5 Test CD eller DVD-stasjonen for å se om det kan være sviktende. Prøv plater som du vet er gode i stasjonen (e) og se om stasjonen leser dem riktig. Hvis ikke, og du har jobbet gjennom de foregående trinnene uten å lykkes, har du sannsynligvis en mislykket eller sviktende stasjon som må skiftes.

6 For CRC feilmeldinger mottas mens du forsøker å åpne filer, prøv å installere programvaren du prøver å åpne filen med eller laste ned filen på nytt.

7 Feilsøk nettverks- eller modemrelaterte CRC feil ved å bekrefte at du har en god forbindelse, sjekke at du bruker riktig filformat og deretter prøver på nytt overføringen.

Hint

  • Ifølge Microsoft.com, kan syklisk redundans sjekk (CRC) feil også oppstå under oppdateringsprosessen. Denne feilen kan oppstå hvis den mottatte filen ikke filen som er forventet av Windows Update.