Hvordan fikse problemer på et tastatur

Som enhver annen datamaskin komponent, kan tastaturer støte på problemer. Lære å løse vanlige tastaturproblemer kan være svært gunstig for alle databrukere. Merk at hvis problemet er en løs eller fjernet nøkkelen, må du kanskje ta tastaturet i en databutikk eller tekniker for å bli diagnostisert.

Bruksanvisning

Hvordan fikse problemer på et tastatur

1 Slå av datamaskinen og koble og sett tastaturet. Av og datamaskiner vil oppleve feil som hindrer drivere og programvare fra lasting riktig. Starte datamaskinen og koble tastaturet tilbake i vil ofte løse problemet. Hvis ikke, fortsetter du til trinn to.

2 Se tastaturets status i Enhetsbehandling. For å få tilgang til Enhetsbehandling, åpner du Windows Kontrollpanel og klikk på "System og vedlikehold." Bla ned til tredje delen fra bunnen og klikk på "Device Manager." I menylinjen øverst i vinduet Enhetsbehandling ved å trykke på knappen som heter "Søk etter maskinvareendringer." Windows vil nå skanne datamaskinen for nye eller feil maskinvare. Når siden oppdateres, gå ned på listen over enheter og klikk på "tastatur". Høyreklikk på tastaturet og velg "Properties". Et nytt skjermbilde vil da dukke opp for å fortelle deg om Windows mener at enheten fungerer som den skal. Hvis systemet viser tastaturet ikke fungerer, men ikke gi deg instruksjoner om hvordan du løser problemet, fortsetter du til trinn tre.

3 Besøk tastaturet produsentens hjemmeside og se på hjelp og feilsøking seksjoner. Finn "søk Hjelp" (eller lignende navn), og angi tastaturmodellnummer (dette finner du på undersiden av tastaturet på et klistremerke eller gravert i plast). Hvis du ikke finner en løsning, finner "Kontakt oss" siden og e-post kundestøtte med informasjon om problemet ditt.