Hvordan finne de mest populære nettsteder

Det finnes flere nettsteder viet til rangering nettsteder. Nettstedet popularitet kan være basert på trafikk på stedet. Det kan også bety sosial popularitet. Et nettsted som Myspace, for eksempel, får masse trafikk, men det har også en slags kulturell popularitet.

Bruksanvisning

1 Søk Alexa. Du kan søke etter nettsøk, nettsted Ranking, eller alle fag. Alexa er den mest respekterte web informasjon selskap i dag. Alexa vil vise deg daglig rekkevidde, daglige trafikken, og sidevisninger, samt masse annen informasjon om alle andre områder.

2 Søk Google Rankings. Du kan søke etter nøkkelord, domenenavn, URL, eller SOAP API-nøkkel.

3 Prøv å se på Google Trends. Google Trends viser de beste Google-søk på dagen. Dette vil ikke vise deg bestemte nettsteder, men du kan bruke denne informasjonen til å finne populære nettsteder. Klikk på en av de varme søk og Google vil vise deg nyhetsartikler, blogginnlegg, web resultater, søkevolumindeksen for søkeordet, og dens hotness, topp og relaterte søk.

4 Popurls.com viser informasjon fra Digg, Del.icio.us, og Reddit. Svever over en tittel vil vise deg litt mer informasjon. Registrer deg for en konto i Popurls nettverket og du kan tilpasse dine egenskaper, få anbefalinger og dele nettsteder.

5 Prøv ut Trendalicious. Det er en real-time rangering av de 100 beste nettsteder basert på Digg, Del.icio.us, og Reddit. Mens det ikke er en prangende nettsted, er det utrolig nyttig for å finne populære nettsider. Den rette rammen side viser en liste over koblingen statistikk: Del.icio.us, Digg og Reddit, deretter sin Trendy rang.