Hvordan finne den Ikoner Folder

Hvordan finne den Ikoner Folder


Hvis du er ute etter en bestemt Ikoner mappe, lykke til. Fordi, det er ingen "Icons" mappen med mindre du har opprettet den. Du kan imidlertid finne alle de som ble installert med visse programfiler ved hjelp av søkemetode. Du kan også finne noen ikoner som kommer med de mest brukte mapper som "Min datamaskin", "Mine dokumenter", "My Network Places" og "Recycle Bin". Følg fremgangsmåten nedenfor for å finne hvert ikon som noen gang var, men ikke nødvendigvis noen gang vil bli.

Bruksanvisning

1 Velg "Søk" fra Start-menyen for å få opp søkehjelperen.

2 Skriv inn jokertegnsøk som "* .ICO" i "Søk etter hele eller deler av filnavnet" tekstboksen.

3 Velg "Lokale harddisker" fra "Look In" drop-down menyen som søke plassering.

4 Klikk på "Søk".

Endre eksisterende Ikoner for Vanlig brukte Desktop mapper

5 Klikk på "Control Panel" fra Start-menyen. Deretter velger du "Utseende og temaer."

6 Klikk på "Vis" og deretter gå til kategorien Desktop.

7 Hvordan finne den Ikoner Folder


Klikk på "Tilpass skrivebord". På fanen Generelt foreta et valg fra skrivebordet ikonet lineup, og klikk deretter på "Endre ikon." (Merk: Vanligvis "Min datamaskin", "Mine dokumenter", "Mine nettverkssteder", "Papirkurv (full)," og "Recycle Bin (tom)" vises.)

8 Hvordan finne den Ikoner Folder


Plukk et utvalg fra listen over ikonene og klikk deretter "OK".

Hint

  • Som du vil se, ved å bruke "Søk" metoden, ikoner er over alt - det vil si, med mindre du har opprettet en bestemt mappe for dem. Hvis du ikke allerede har gjort det, men bestemmer seg for å lage en, det beste stedet å lagre mappen kan være i "Mine bilder" fil sammen med de andre grafikkfiler.
  • Noen ganger er det best å la programrelaterte ikoner alene for å unngå eventuelle rare stabilitetsproblemer. Dette kan holde gjelder spesielt når du arbeider med delte ikoner. Ikke gå på jakt etter problemer når fredelige ikoner ikke startet noen.