Hvordan finne en adresse ved hjelp av et faksnummer

Hvordan finne en adresse ved hjelp av et faksnummer


Søkemotorer og ulike elektroniske tjenester gjør det mulig å enkelt slå opp adresser og telefonnumre til nesten hvem som helst ved hjelp av reverse oppslag. Det er ikke omvendt faks oppslag nettsteder som bare lokalisere faksnumre og navn på personer eller selskaper og deres adresser. Dette betyr ikke at du ikke kan slå opp faksnumre på nettet og finne navn og adresse, men ikke nødvendigvis for gratis.

Bruksanvisning

1 Samle så mye informasjon som mulig om faksnummeret du leter opp. Bestem regionen er det i ved retningsnummeret og om faksen kom fra en person hjem eller et selskap. Jo mer informasjon du har, jo lettere vil det være å finne adressen som er koblet til faksnummeret. Hvis det er en nettside eller firmanavn oppført, slå det opp på nettet, og mest sannsynlig vil du få et faksnummer og en adresse.

2 Bruk søkemotorer som Google eller Yahoo. Angi faksnummeret enten i (555) 555- 5555 eller 555-555-5555 format. Hvis det er faksnummeret til et selskap, det mest sannsynlig vil komme opp i søket. Når den gjør det, vil du få adresse, telefonnummer og annen kontaktinformasjon.

3 Gå på reverse telefonen lookup nettsteder som AnyWho.com eller WhitePages.com. Velg Reverse Telefon-alternativet. Tast inn faksnummeret. Hvis tallet er publisert eller oppført, vil det dukke opp med selskapets eller personens navn, adresse og telefonnummer. Mange selskapenes faksnumre skal være oppført på disse sidene. Upubliserte eller unoterte tall kreve noen ytterligere skritt.

4 Se hvilken informasjon som er tilgjengelig for faksnumre som kommer opp som upubliserte. Hvis en plassering er gitt uten nærmere, har du mest sannsynlig vil være i stand til å få en fullstendig rapport for en liten avgift. Bruk sikre nettsteder som WhitePages.com eller AT & Ts AnyWho.com å unngå å bli lurt. Mange telefonselskaper ikke liste private numre for publikum, slik at du kan få tilgang til denne informasjonen ved å kjøpe en full rapport. Sørg for å lese hva rapporten skal inneholde før du kjøper den. Den bør inneholde minst navn og adresse.

5 Bruk online telefonen detektiver som PhoneDetective.com, hvis alt annet svikter. Disse telefon detektiver kreve et gebyr for sine tjenester, men lover å levere positive resultater. Igjen, sørg for at minst noen informasjon blir gitt til deg når du går inn i faksnummeret, for eksempel et sted eller en bekreftelse på at antallet er oppført.

6 Ta kontakt med din telefon eller faks selskapet for å finne ut om faksnummeret kan kobles til en eier eller blokkert. Du kan gjøre dette med eller uten tilleggsinformasjon om antall. Etter at du forklare problemet, bør telefon eller faks selskap blokkere faksnummer, slik at du ikke lenger vil bli kontaktet av uønskede faksnummer. De også kan hjelpe deg med å avgjøre hvem som har faksnummeret ved å bruke sine private etterforskere eller omvendt oppslag kataloger.

7 Ansette en privat etterforsker hvis du fortsatt ikke kan finne adressen. Dette kan være kostbart, men effektivt hvis du ønsker å bli kvitt uønskede eller farlige fakser fra et ukjent nummer.

Hint

  • Unngå lyssky telefonen lookup nettsteder som ser ut til å love mye informasjon for pengene. De kan være en svindel. Hold deg til kjente nettsteder.
  • Alltid lese de fine print for å sørge for at du kjøper en engangs rapport i stedet for et abonnement som du vil bli belastet månedlig. Avbryt alle abonnementer umiddelbart hvis du ikke lenger trenger dem.