Hvordan finne en HP-delenummer

Hvordan finne en HP-delenummer


En del tall er en del identifikator. Med det kan du velge riktig reservedel for HP-utstyret. Selv om du kan finne delenummeret på en del, HP erkjenner at du ikke alltid kan ha tilgang til deler av eller delenummer. Som et resultat, HP tilbyr brukerne HP Partsurfer delen søkeverktøy. The Partsurfer kan søke etter en del av HP-produkt informasjon som produktnavn, modell eller serienummer. Når du finner den riktige delen, kan du matche del til riktig delenummer.

Bruksanvisning

1 Se på HP utstyr for et produkt tjeneste tag. Brikken har en alfanumerisk serienummer (etter "s / n:") og et produktnummer (etter "p / n:").

2 Skriv inn serienummer eller produktnummeret i søkefeltet på HP Partsurfer nettsted (se Ressurser). Velg et land fra "Velg et land eller en region" drop-down menyen.

3 Klikk på "høyre piltast (>>)" for å få opp en liste over produkter og produktnummer og klikk deretter på et alfanumerisk produktnummeret linken for å åpne en liste over deler og delenumre. Match delebeskrivelsen til din del. Se til venstre for beskrivelsen i "Part Number" -kolonnen for tilsvarende delenummer.

Hint

  • Hvis du fortsatt ikke finner din del nummer eller det ser ut til at mer enn en delenummer kan matche, kontakte HP på 800-227-8164 for mer hjelp med å identifisere din del.