Hvordan finne en keylogger på en PC

Hvordan finne en keylogger på en PC


Som navnet tilsier, holder en keylogger spor - eller logger - alle tastene trykkes på tastaturet til datamaskinen. Keyloggers tjene som en stor ressurs, spesielt for foreldre som ønsker å overvåke sine barns datamaskin aktivitet. Kriminelle, men også bruke keyloggers å stjele privat informasjon, inkludert private numre, passord og kontoopplysninger. Sjekk datamaskinen med jevne mellomrom for å finne eventuelle keyloggers installert på din PC.

Bruksanvisning

1 Kjøpe eller laste ned to eller tre anti-spyware-programmer. Selv om en anti-spyware program beskytter datamaskinen, flere beskytte deg enda bedre. Det er fordi hver programmene søker ulike områder på din PC. Du kan finne gratis spyware programmer på nettet eller kjøpe dem i en elektronikk eller super butikk.

2 Installere hver av de anti-spyware-programmer på datamaskinen. For å gjøre dette, følg brukerveiledningen eller ringe produsenten. (Hvert program varierer i installasjonen.)

3 Kjør hver av programmene individuelt siden kjører mer enn en om gangen kan bremse PCen ned (eller til og med føre til at det fryse opp).

4 Gjennomgå resultatene på anti-spyware etter hvert har gått sin gang. Programmet vil ha en liste over alle mistenkelige filer det funnet og gi muligheten til å fjerne dem fra datamaskinen helt. For å se om noen keyloggers ble funnet, se på type ondsinnet spyware funnet på PCen (vanligvis oppført ved siden av navnet på filen). Den type fil vil bli kalt en "keylogger".

5 Gjenta denne prosessen på en ukentlig basis for å finne eventuelle fremtidige keyloggers som kan vises på din PC.