Hvordan finne en mappe Terminal

Hvis du ønsker å finne innhold på Internett, så du bare skrive hva du vil i en søkemotor, og la søkemotoren gjøre resten. Men innenfor terminalen, kan det være litt mer komplisert, og er vanligvis en langsommere prosess.

Bruksanvisning

Linux / Unix / Mac OS X

1 Åpne terminal. Fremgangsmåten for å gjøre dette vil avhenge av din versjon av Linux eller Unix. I Mac OS X, kan du åpne en terminal ved å klikke på "Spotlight" og skrive "Terminal".

2 Skriv inn følgende kommando:

finne. -type d -name "FOLDER_NAME"

Det første argumentet (.) Forteller finne for å begynne i den gjeldende katalogen. Den "-type d" forteller finne at det ser bare for kataloger, ikke filer. Endelig "-name" forteller finne for å søke etter mapper ved navn.

Erstatt "FOLDER_NAME" med navnet på mappen du ønsker å søke etter.

3 Vent til søket skal kjøres. Avhengig av antall filer og mapper på disken, kan dette ta alt fra et sekund til noen få minutter.

Windows XP / Vista / 7

4 Åpne ledeteksten ved å klikke på "Start", "Run" og skrive "cmd".

5 Skriv inn følgende kommando:

dir FOLDER_NAME / ad / s

Den "/ ad" forteller dir å liste bare kataloger (de med (a) ttribute "d"). Den "/ s" forteller dir å inkludere undermapper. Erstatt "FOLDER_NAME" med navnet på mappen du ønsker å søke etter.

6 Vent til søket skal kjøres. Avhengig av størrelsen på harddisken, kan dette ta alt fra noen sekunder til et par minutter.