Hvordan finne en Pay Phone Sted etter Telefonnummer

Hvordan finne en Pay Phone Sted etter Telefonnummer


Selv om mobiltelefoner er nå vanlig, betale telefoner fortsatt eksisterer. Fra tid til annen, kan du få en lønn telefon fra en venn, familiemedlem eller kollega. Selv om dette ikke er naturlig mistenksom, kan du finne deg selv lurer på fra nøyaktig hvor han ringer deg. Uansett hva din grunn er for å ville slå opp plasseringen av en telefonkiosk, kan du gjøre det ved hjelp av telefonnummeret og noen av flere elektroniske kataloger.

Bruksanvisning

1 Utfør en "omvendt oppslag" på nummeret med en tjeneste som anywho.com eller whitepages.com. Besøk enten nettsiden og klikk "Reverse Lookup." Skriv inn 10-sifret telefonnummer, retningsnummer først i feltet under "Reverse Lookup" og trykk "Enter". Selv om du vanligvis bruker denne funksjonen for hjem land linjer, er det mulig at du vil være i stand til å finne den nøyaktige plasseringen av en telefonkiosk å bruke det.

2 Finn staten for å betale telefonen nummer. Besøk den første linken under "Resources", klikk retningsnummeret av lønn telefonnummer og bla ned til bunnen av resultatsiden. Hvis du klikker på "636", for eksempel, vil du se hvor mange representerer delstaten Missouri.

3 Kryssreferanse antall prefiks for å få en mer bestemt sted, vanligvis i byen. Skriv inn prefikset inn i boksen under teksten "Enter Prefix i boks" og trykk "Send". Hvis du skriver inn prefikset "225", har allerede legge inn en "636" retningsnummer, vil du finne at din telefonkiosk ligger i Valley Park, Mo.