Hvordan finne europeiske telefonnummer

Europa er den tredje mest folkerike regionen i verden med mer enn 731 millioner innbyggere. En rekke telefonnettverksoperatører tjener Europa gjennom en rekke cellulære og faste telefonen planer. Det er gratis kilder på Internett for å hjelpe med å finne noen i Europa ved å finne telefonnummeret sitt.

Bruksanvisning

Bruke People Search Pro

1 Gå til People Search Pro nettsted (se Ressurser), og velg den aktuelle europeiske land fra listen for å finne telefonnummeret du leter etter.

2 Skriv inn informasjon om antall. Hvis det er en bolig nummer, må du oppgi "Hvem" og "Hvor" informasjon. Bare etternavnet er obligatorisk for søk, men prøver å gi så mye informasjon som mulig.

3 Send inn informasjon, og vente på nettstedet for å se gjennom sin database for å finne en tilsvarende oppføring. Hvis den er i stand til å finne den, vil den vise deg de ønskede resultater.

Bruke Nettstedet Numberway

4 Gå til nettsiden Antall måte (se Ressurser), og velg det europeiske landet fra listen over tilgjengelige land på området.

5 Klikk på linken at nettstedet viser deg for tilgang til vedkommende lands telefonbok.

6 Skriv inn navnet og sted for personen som nummeret du ønsker å finne. Hvis det er en virksomhet som du leter etter, velger du en kategori fra listen slik at nettsiden begrenser resultatene for deg.

7 Send inn utfylte opplysningene, og vente på nettstedet for å vise deg resultatene.

Bruke Reverse Telefon Sjekk nettsiden

8 Gå til nettsiden Reverse Phone Sjekk (se Ressurser). Dette nettstedet er forskjellig fra de to andre nettstedene nevnt ovenfor. Dens nyttig for folk som har nummeret de skal søke, men ikke har informasjon om eieren, slik som hans navn, poststed, land og service provider.such som hvis antall det er, hvilken by / land det tilhører og som nettverkets det er.

9 Tast inn telefonnummeret for å finne informasjon om det. Skriv inn i formatet: 555-555-5555.

10 Klikk "Søk nå". Etter at nettstedet kjører et søk, vil den vise deg de ønskede resultater.