Hvordan finne Free Website Hosting

Hvis du er interessert i å ha et nettsted, er en av de sakene du har til å utforske som vil "vert" det, eller gjøre den tilgjengelig på nettet. Mens du kan betale for en web vert, er det mulig å være vert for ditt eget nettsted.

Bruksanvisning

1 Utfør et søk på Internett ved hjelp av din favoritt søkemotor. Bruk begreper som "gratis web hosting" eller "host nettside gratis." Du vil bli overrasket over hvor mange gratis web-vertene du har å velge mellom.

2 Undersøke noen av de gratis web-vertene. Selv om søkemotor gir en oversikt over gratis web vertene, må du undersøke og lese fine print gitt av de du er interessert i. Selv blant gratis web-vertene, noen har bedre avtaler enn andre.

3 Velg verter som ikke plassere annonser på nettstedet ditt. Det er vanlig for gratis web hosting nettsteder å plassere annonser på websidene dine i stedet for å belaste et gebyr. Men noen verter ikke plassere påtrengende annonser på nettstedet ditt.

4 Finn ut om du kan plassere dine egne annonser på nettstedet ditt. Noen gratis nettsteder ikke tillate deg å legge inn dine egne bannerannonser. Hvis du er ute etter å tjene litt ekstra penger på nettstedet ditt, er det viktig å vite om gratis web host setter begrensninger på mulighetene for å generere inntekter.

5 Bestem hvor mye plass du trenger. Det web hosting nettsteder tilbyr et bredt spekter av serverplass. Det kan variere alt fra 100 MB til over 20 000 MB. Hvis du mener at nettstedet ditt vil vokse til å trenge i overkant av 100 MB i diskplass, holde det i bakhodet når du søker etter gratis web host.

Hint

  • Les noen anmeldelser på gratis web host før du registrerer deg. Opprette og laste opp et nettsted er ingen enkel oppgave. Nettstedet etableringen er tidkrevende og krever mye fine detaljer arbeid. Du ønsker å være sikker på det frie verten du velger er en du kommer til å feste med for en stund.