Hvordan finne Land Elevation

Hvordan finne Land Elevation


Land høyder er målt i "fot over havet", og denne informasjonen kan være nødvendig for å beregne en reiseplan som et fly pilot, for å gjøre endringer i et datastyrt bil når du har tenkt å bruke den overdrevet på en annen høyde enn den ble satt å bli brukt, og for en rekke andre anvendelser. Historisk sett kan du få tak i slik informasjon kun gjennom lokale myndighetsorganer i form av "topografiske kart." Men med moderne ingen kostnader programvare, kan du nå fastslå høyde på et gitt sted ned til innen få yards, rett fra hjemmet.

Bruksanvisning

Google Earth

1 Gå online for å earth.google.com. Nettstedet benytter automatisert teknologi for å bestemme operativsystemet, og ved å klikke på den blå "Last ned Google Earth" vil du bli tatt til brukeravtalen. Sørg for å lese gjennom kommersiell avtale, som programvaren er ikke kommersielt, og derfor ikke er tillatt for kommersiell bruk. Hvis du godtar vilkårene for bruk, klikker du på "Enig å laste ned" og autorisere programmet som skal installeres.

2 Start Google Earth og roter "Earth" på skjermen til det landet hvor det landet som du søker høyde data eksisterer. Skriv inn by eller sted nærmest land som du søker data inn i "Søk" boksen øverst i venstre hjørne av programmet og trykk "Enter" eller "Return" på tastaturet. Programmet vil da automatisk zoome inn på området du har angitt.

3 Bruk "Zoom" glidebryteren (+ på toppen, - nederst) for å zoome inn og ut i trinnene til du er i stand til å se den tomten som du søker høydedata. Hold musepekeren over midten av landmassen og hold den i denne plasseringen.

4 Se på den nederste linjen av Google Earth-programmet, og du vil se lengdegrad, breddegrad og høydedata for den nøyaktige plasseringen der musepekeren er hovering. Høyden på det stedet er merket "elev" nederst data skjerm bar.

topografiske kart

5 Fysisk besøke den nøyaktige plasseringen der du ønsker å få høydeinformasjon og ta med en håndholdt GPS-posisjonering mottaker til stedet.

6 Skriv ned GPS-informasjon om stedet i spørsmålet på en notatblokk, og inkluderer lengdegrad og breddegrad.

7 Kjør til fylkets arealforvaltningen byrå og gi lengdegrad og breddegrad informasjon til byrået representant. Basert på informasjonen din, vil du få informasjon om de nødvendige avgifter for å få en kopi av det topografiske kartet for din valgte plassering.

Hint

  • Topografiske kart kopier kan noen ganger være tilgjengelig umiddelbart i enkelte fylker, men i andre tilfeller kan ditt fylke administrasjonskontor må bestille spesialkart som inneholder høydedata fra en kommersiell kartlegging selskap. Det kan ta fem til ti virkedager før du har kjøpt kart til å ankomme med post fra USA. Planlegg tilstrekkelig for dette mulig tidsrom hvis land utviklingsprosjekt avhenger av det.
  • Google Earth-programmet er gitt fritt for offentlig og pedagogisk bruk, og Google krever kjøp av en lisens hvis du kommer til å bruke programvaren i en kommersiell kapasitet. Unngå juridiske problemer ved å hedre den brukeravtalen for programvaren.