Hvordan finne like bilder i iPhoto

Hvordan finne like bilder i iPhoto


Hvis du har vært å bygge iPhoto-biblioteket opp gjennom årene, ved hjelp av nye datamaskiner og kameraer og handels bilder med venner, er du nødt til å ende opp med et par like bilder. Hvis du bare har noen få, manuell slette ekstra bildet kan være ganske lett, men hvis du har gigabyte på gigabyte med lagrede bilder, manuelt sortere gjennom mye kan være litt av et ork. Heldigvis finnes det programmer som bruker vitenskapelige algoritmer for å hjelpe deg å luke ut duplikater og trimme ned biblioteket.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Duplicate Annihilator. Duplicate Annihilator er flott program for å oppdage duplikater i iPhoto-biblioteket, og tilbyr en gratis prøveversjon. En nedlasting link finner i Resources.

2 Start iPhoto og Duplicate Annihilator.

3 Åpne kategorien Innstillinger av Duplicate Annihilator. Pass på at MD5 sjekksum er krysset av. MD5s er unike kryptografisk hash-funksjon som ofte brukes i gjør at digitale filer kommer i takt. Denne unike 128-bit karakter er det Duplicate Annihilator bruker som standard for å sjekke mot duplikater. Du kan angi flere parametere som må være oppfylt for at et bilde skal merkes et duplikat som høyde, bredde, opprettelsesdato og filstørrelse.

4 Under Handlinger header i Innstillinger, velger du knappen "Set duplikater kommentarer til. Duplisere" Dette tillater deg å gjennomgå eventuelle funnet dubletter før de slettes ved å føye ordet "duplisere" til bildets metadata.

5 Velg "Finn duplikater" -kategorien. Velg "Finn og utslette duplikater." Søknaden vil deretter gå gjennom bildebiblioteket, merking eventuelle like. Avhengig av størrelsen på biblioteket, vil det ta noen minutter.

6 Åpne iPhoto gang programmet sorterer gjennom alle bildene dine. I iPhoto søkefeltet skriver du "duplisere" og resultatet vil være alle bildene funnet av Duplicate Annihilator.

7 Se gjennom bildene, bare for å være sikker. Velg alle duplikatene du ønsker å slette og dra dem til iPhoto søppelbøtta. Hvis du velger "X" i søkefeltet for å avbryte søket, vil du sitte igjen med den sammenkoblede ned iPhoto-biblioteket.