Hvordan finner du ut hvor mange følgere du har på Tumblr?

Hvordan finner du ut hvor mange følgere du har på Tumblr?


Tumblr tilhengere er brukerne av nettsamfunn som har klikket på "Følg" knappen ved siden av din Tumblr blogg. Oppdateringene vises automatisk i sine Tumblr oversikter når du publiserer noe, og antall tilhengere du har samlet seg er en god indikasjon på hvor populær bloggen din er på Tumblr. Du kan velge å følge andre brukere i retur, hvis du er interessert i innholdet de legger ut.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Tumblr-konto og dashbordet vises. Velg bloggen du ønsker å se tilhengerne for, hvis det ikke allerede er valgt, ved hjelp av rullegardinmenyen øverst i høyre sidebar. Ditt primære bloggen er valgt som standard.

2 Velg "følgere" link fra sidelinjen å se Tumblr brukere som for tiden etter den bloggen du har valgt. Det totale antall følgere vises på selve koblingen.

3 Klikk eller trykk på "Følg" ved siden av noen av tilhengerne dine som du ønsker å følge i retur. Du kan også klikke eller trykke på et brukernavn for å besøke brukerens primære Tumblr blogg eller velg "Ignorer" for å blokkere innlegg og meldinger fra en bestemt bruker. Bruk boksen på toppen av listen for å søke etter en bestemt tilhenger.

Hint

  • Når noen nye begynner å følge din Tumblr blogg, vises en melding om dette sammen med innleggene i dashbordet.
  • Du kan bare se dine egne tilhengere. Det er ikke mulig å se tilhengerne for en annen Tumblr blogg, med mindre eieren av bloggen bestemmer seg for å publisere denne informasjonen. Noen temaer gjør at du kan vise en liste over dine følgere på din Tumblr blogg; Hvis dette alternativet er tilgjengelig, vil du se det på temaet tilpasning siden som vises når du har valgt "Tilpass" på side blog innstillinger.
  • Slik finner du en liste over de bloggene du nå følgende, velg "Etter" link fra sidelinjen på Tumblr dashbordet.