Hvordan fjerne virus på en Toshiba Tecra M7

Hvordan fjerne virus på en Toshiba Tecra M7


Hver dag flere virus slippes løs på Internett som er rettet mot svake punkter i en datamaskinens sikkerhet. Tavle-PCer, som for eksempel Toshiba Tecra M7, er like utsatt for en virusinfeksjon som vanlige PCer. Det er viktig å fjerne en virusinfeksjon umiddelbart ved detektering før det har en mulighet til å utføre sine ondsinnede aktiviteter. Selv om virus kan virke skremmende i starten, kan du fjerne dem manuelt uten å kjøpe dyre anti-virus programmer.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til et virus henvisning webområde som Dedikerte 2-Virus eller Raskere PC Clean Clean. Spill den spesifikke filnavn, prosesser og registeroppføringer for virusinfeksjon basert på symptomene på datamaskinen. Hvis datamaskinens Internett-tilkobling er hemmet av viruset, utføre dette trinnet på en ren datamaskin.

2 Trykk "Ctrl", "Alt" og "Delete" samtidig for å åpne Windows Oppgavebehandling. Klikk på "Prosesser" og velg navnet på prosessene knyttet til virusinfeksjon. Klikk på "End Process" for å drepe viruset aktivitet på datamaskinen.

3 Klikk "Start" og skriv inn "regedit" i søkefeltet. Klikk på "Registerredigering" alternativet som vises. Klikk på "Edit" knappen på menylinjen og velg "Finn" fra rullegardinmenyen. Kopier navnet på en journalpost i forbindelse med viruset i søkeboksen, og klikk på "Søk". Høyreklikk på oppføringen som er funnet og klikk "Slett". Fullføre denne prosessen for hver av registeroppføringer knyttet til virusinfeksjon.

4 Høyreklikk på "Start" og velg "Utforsk" for å få tilgang til Windows Utforsker. Skriv inn navnet på en system fil for virus infeksjon i søkefeltet i Explorer-grensesnittet. Høyreklikk på virus system fil som vises, og klikk "Slett". Gjenta denne prosessen for hver av systemfiler og mapper knyttet til viruset.

5 Lukk Explorer-vinduet for å gå tilbake til skrivebordet. Høyreklikk på "Recycling Bin" og velg "Empty" for å fjerne virus komponenter fra datamaskinen permanent. Start datamaskinen på nytt for å lagre endringene i registeret og andre innstillinger.