Hvordan Flash BIOS på en D-Link DWL-2100 etter en feil

Hvordan Flash BIOS på en D-Link DWL-2100 etter en feil


Noen ganger er det lettere å flashe BIOS på D-Link DWL2100AP Wireless Access Point enn det er å sile gjennom hundrevis av innstillingene som er lagret inne i tilgangspunktet GUI (Graphic User Interface) eller innstillingsside. For eksempel, hvis du har glemt krypteringsnøkkelen, og du kan ikke få tilgang til BIOS, blinkende utstyret er den raskeste måten å komme i gang igjen på internett.

Bruksanvisning

1 Makten D-Link DWL2100AP Wireless Access Point ved å koble den til strømkilden. Strømkontakten på baksiden av D-Link er gul og ligger helt til høyre på enheten. Vent 60 sekunder mens D-Link starter opp helt.

2 Finn reset hullet ved å se på baksiden av D-Link. Den reset hullet er bare stort nok for en nål eller andre små skarp gjenstand som en tannpirker. Beliggenheten er mellom antennen og Ethernet-port merket "LAN".

3 Trykk på en nål eller tannpirker inn i reset hullet og fortsette å trykke den til lampene plassert på forsiden av Access Point slå av. Trekk pin ut av reset hullet og vent 60 sekunder før lyset kommer på igjen og ruteren tilbakestilles. Etter fullført, blir ruterens BIOS blinket til de opprinnelige fastvareinnstillingene.