Hvordan Flytt Plassering av bildemappen i Adobe Lightroom

Hvordan Flytt Plassering av bildemappen i Adobe Lightroom


Adobe Lightroom er et system for redigering av digitale bilder, og inkluderer også et omfattende bibliotek og fil-management program. Programvaren opprettholder en intern database over alle bildene, innspilling titler, søkeord, kvalitetsvurdering og, viktigst, deres plassering på datamaskinens harddisk. Ettersom flere fotografier er tatt, kan den opprinnelige disken blir full og en oppgradering til en større harddisk er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Lukk Lightroom og alle andre fotoredigeringsprogram for å sørge for at bildefilene er ikke låst for redigering. Koble den nye harddisken for dine fotografier.

2 Åpne Windows Utforsker eller lignende fil-management program. Finn toppmappen til bildet ditt - vanligvis i "Mine bilder". Kopier alle til bilder til den nye disken ved å velge det øverste nivået mappen og dra til den nye disken.

3 Endre navnet på det øverste nivået bildemappen på den gamle stasjonen ved å legge til "temp" til navnet sitt. Åpne Lightroom. All den gamle mappen og filene i katalogen er uthevet i rødt som programmet kan ikke lenger finne filene.

4 Marker øverste nivå mappen i Lightroom katalog og høyreklikk for å velge "Update Folder Location". I dialogboksen velger den nye harddisken, og klikk på øverste nivå mappen som inneholder alle kopier av fotografier. Klikk på "OK". Lightroom skanner gjennom alle mappene og bildene på den nye stasjonen og riktig matcher filen med databasen oppføring.