Hvordan forbedre My Website Rankings

Hvordan forbedre My Website Rankings


Nettstedet rangeringen er en av de viktigste aspektene for å få din webside sett av mennesker over hele verden. Når et søk er gjort på en søkemotor, er det spesifikke ting disse nettstedene se etter når du returnerer resultater. Hvis du vil at nettstedet skal få flere treff, må du optimalisere den slik at den vises på den første siden i et søkeresultat.

Bruksanvisning

1 Kompilere en liste over søkeord som er direkte knyttet til nettstedets innhold. Nøkkelord er spesifikke ord relatert til websidene. Bruk ord på søkeordlisten i innholdet på nettstedet ditt for å øke synligheten.

2 Har så mange innkommende linker som mulig. En innkommende link er en link fra en annen webside til nettstedet ditt. Dette kan gjøres gjennom banner utvekslingsprogram eller legge ut om nettstedet ditt på relaterte fora. Dele lenker med andre nettsteder for å øke innkommende linker.

3 Lage et nettsted som er lett å lese. Strukturen på nettstedet ditt gjør en stor forskjell også. Sørg for at informasjonen du tilbyr er lett å finne. Bruk enkle fargekombinasjoner og unngå opptatt bakgrunn. Hold den viktigste innhold nær toppen av siden.

4 Bruk analyseprogrammer for å spore nettstedet fremdrift, samt bidra til å ytterligere optimalisere nettstedet. Noen søkemotorer har programmer som hjelper deg å gjøre dette i forbindelse med prosessen de bruker for å finne nettsteder og det er gratis å bruke. Dette vil hjelpe deg å finne steder å ytterligere optimalisere nettstedet ditt på steder du kanskje ikke har tenkt på før.

5 Unngå å bruke grafikk for beskrivelser. Søkemotorer kan ikke søke i innholdet i et bilde slik bruk HTML-teksten så mye som mulig på ditt nettsted. Grafikken er fin å bruke, men de bør ikke inneholde innhold på nettstedet ditt.

6 Legg metakoder på nettstedet ditt, noe som vil bidra til å øke sin synlighet på søkemotorer. Selv om ikke alle søkemotorer bruker disse, de er nyttige å ha. Metakoder kan legges gjennom de fleste administrative deler av websiden programvare.

7 Sørg for at innkommende linker er søkeordet rik. Koblinger som inneholder søkeord som er relevante til ditt nettsted vil generere en høyere ranking på søkemotorer.