Hvordan forbedre Pandigital Novel

Pandigital Novel eReader kan du kjøpe og lese mer enn 2 millioner bøker fra Barnes & Noble bokhandel. Du kan også bruke enheten til å lytte til musikk, se videoer og koble til Internett, fra hvilket som helst sted som har Wi-Fi. Pandigital Novel er tilgjengelig i tre forskjellige modeller. Avhengig av modellen du bruker, er det flere ting du kan gjøre for å forbedre din opplevelse med eReader.

Bruksanvisning

1 Last opp bøker fra en ekstern SD-kort på din Pandigital Novel. For å gjøre dette, må du sette inn SD-kortet i kortsporet, som ligger på siden av leseren. Trykk på "My Library" fra startskjermen. Mediene vil automatisk importere fra kortet til enhetens interne minne.

2 Oppdater fastvaren for å få tilgang til "Android Market." Android Market lar deg installere tusenvis av gratis og betalte programmer på din eReader. Linken for å oppdatere firmware er inkludert i "Downloads" -delen av Pandigital nettstedet. Android Market kan ikke legges til Pandigital Novel 6 eller Pandigital Novel 9.

3 Installer en "Text-To-Speech Engine" på din Pandigital Novel. En tekst-til-tale-motor spiller teksten i e-bøkene som lyd. En tekst-til-tale-motor kan bare legges til fra Android Market. Noen av Android Market tekst-til-tale-programmer inkluderer SVOX, eSpeak, Ivona og tekst til tale.

4 Legg en beskyttende veske til din Pandigital Novel. Den beskyttende saken blir ikke bedre funksjonalitet, bare holdbarhet. Det finnes ulike typer saker, blant annet gel saker og portefølje tilfeller. Tilfeller er tilgjengelige via Pandigital nettside eller gjennom en Pandigital autorisert forhandler.

5 Forbedre responsen på berøringsskjermen, hvis du legger merke til et etterslep i responstid. For å gjøre dette, trykker du på "Settings" fra enhetens startskjermen. Trykk "Calibrate" for å kalibrere enheten.