Hvordan forbedre utskriftsvennlig håndskrift Fonts

Hvordan forbedre utskriftsvennlig håndskrift Fonts


Den generelle prosessen for å skape håndskrift skrifter er: Håndskrift alfabetet på et stykke papir, skanne det inn i datamaskinen, importere den til grafikk redigering programvare (første rastergrafikk, deretter vektorgrafikk) og deretter åpne bildet i font-etableringen programvare. Lagre skriften i Truetype (TTF) format slik at den kan brukes i tekstbehandlingsprogrammer og andre programmer på datamaskinen. Det kan også skrives ut ved hjelp av en hjemmeskriver. Det er tiltak du kan ta for å forbedre font-opprettingsprosessen når du følger den generelle prosessen for å lage håndskrevne skrifter. Alle trinn kan gjennomføres ved hjelp av fri programvare.

Bruksanvisning

1 Bruk en svart tusjpenn i stedet for en kulepenn til å skrive skriften. Også skrive alfabetet på en mal for å spare deg litt arbeid senere (se Ressurser).

2 Skann font til datamaskinen ved hjelp av en høy oppløsning, for eksempel 300 dpi.

3 Importer font inn i et rastergrafikk editor som MS Paint, Photoshop eller Gimp (gratis). Bruk viskelær verktøy for å rydde opp kantene på skriftene. Du kan også gjøre andre endringer i din håndskrift å gjøre den mer ensartet.

4 Rediger font videre i et vektorgrafikk editor (Inkscape er gratis, men Coreldraw og Adobe Illustrator er gode alternativer hvis du har dem). Dra noder (klikk på "Rediger stier av noder", eller tilsvarende, ikon) for å endre formen på din håndskrift.

5 Juster avstanden mellom hver enkelt glyph (karakter) på skriften i font-skapelse program for å gjøre håndskrift ser mer naturlig. Dette kan gjøres på den «Beregnings Window" eller tilsvarende, vanligvis under "Window".