Hvordan fremme nettsted trafikk på nettet

Uansett hva målet med nettstedet ditt er, må du trafikken for å nå dette målet. Effektivt fremme trafikk til nettstedet ditt er en av de viktigste nøklene til nettstedets suksess. Nettstedet forfremmelse plan bør inneholde en blanding av teknikker og medier utviklet for å få maksimal eksponering for nettstedet til potensielle besøkende på din. Søkemotorer, artikkel markedsføring, betalte annonser og sosiale medier kan alle bli brukt til å fremme trafikk til nettstedet ditt.

Bruksanvisning

1 Design og kode nettstedet ditt for å være kompatibel med søkemotorer. Nettstedet ditt innhold og navigasjon ordningen må være kompatibel med søkemotor programmer (kalt robotsøkeprogrammene eller roboter) som analyserer og indeksere nettstedet ditt. For eksempel er bilder, Flash-animasjon og Javascript menyer ikke lett fordøyd av søkemotoren roboter. Følgelig sidene på nettstedet ditt med disse funksjonene kan ikke få indeksert eller kan bli indeksert i en suboptimal måte. Hvis du bruker Flash eller Javascript, sørg for å inkludere også statisk tekst linker til sidene dine som er tilgjengelig for søkemotor-roboter.

2 Optimalisere sidene for søkemotorer. Jo høyere nettsted sidene rangere i søkemotorresultater, jo mer trafikk du får. Rangeringen kan forbedres ved å optimalisere sidene for søkemotorer. Du bør prøve å fokusere hver side på nettstedet ditt på et bestemt søkeord eller en setning. Grunnleggende søkemotor optimalisering teknikker inkluderer bruk av søkeordene i tittelen, meta tag søkeord og beskrivelse, i overskrifter (f.eks H1, H2, etc.), i ALT tekst for bilder og hele innholdet på siden. Bare pass på å ikke overdrive det. Bruk søkeordene naturlig og gjør ditt første mål å skape en side av unike, kvalitetsinnhold som en menneskelig besøkende vil finne nyttig.

3 Bruk sosiale medietjenester. Twitter, Facebook og andre sosiale medietjenester har steget raskt i popularitet. Etablere en konto i hver av de store sosiale medietjenester og post oppdateringer og linker til hovedsiden for nettstedet. Hold innlegg og tweets informativ og underholdende, og andre kan lenke til dem.

4 Skrive artikler som lenker til nettstedet ditt. Skrive artikler kan være tidkrevende, men svært effektiv måte å fremme trafikk til nettstedet ditt. Det er mange artikkelen kataloger som tillater godkjente forfattere til å sende inn artikler. Fordelen er at du kan ta med en eller flere linker til nettstedet ditt i artikkelen kroppen eller i forfatterens signatur blokk. Ved å plassere et nøkkelord målrettet link til nettstedet ditt i artikkelen du publiserer, kan du øke antall linker til nettstedet ditt (kalt backlinks), noe som bidrar til å forbedre søkemotor rangering.

5 Ansett betalt markedsføring teknikker. Mens mange markedsføring teknikker på internett er gratis (eller i det minste bare krever tid og energi), er det flere viktige betalt forfremmelse teknikker som du bør minst utforske. Internett tilbyr mange betalt annonsering teknikker som spenner fra den allestedsnærværende bannerannonse til pay-per-klikk (PPC) annonsering og kostnaden per handling (eller CPA) annonsering. En fordel med betalt markedsføring teknikker er de ofte kommer med et avansert system for målretting svært spesifikke segmenter av Internett-brukere.

Hint

  • Offline teknikker (for eksempel tradisjonelle trykte medier) kan også brukes til å fremme Internett-trafikk.
  • Kampanjen er en prøving og feiling forsøke, sørg for å begynne i det små og teste alt. Hold poster og gjøre mer av hva som fungerer og endre det som ikke fungerer.
  • Hvis du bruker e-post som et markedsføringsverktøy, sørg for å overholde lover om spam e-post som gjelder for ditt område.