Hvordan gjenkjenne en XML rot-elementet

Roten element i XML er en viktig del av koden, et anker for mindre kodet stedene. XML bruker et forhold mønster for å etablere sin syntaktiske stykker. En programmerer vet hva roten element er, og arbeider i den for å fullføre sine ulike aspekter. Imidlertid kan det rot-elementet være vanskelig å finne. Her er hvordan du kjenner det.

Bruksanvisning

1 Sjekk program notater, enten kodet eller på papir, for ledetråder til hva programmerer kalt rot-elementet.

2 Roten element er den "generelle" code objekt, slik at du kan noen ganger finne det ut ved å navngi konvensjoner. For eksempel, for en XML-objekt sett Person, Head, skulder, kne og tå, kan du logisk anta at "Person" element for å være roten som den omfatter alle de andre.

3 En annen måte å gjenkjenne roten element er ved åpning og lukking koder. Hvis alle XML-data for to, tre og fire oppstår inne i koden for One, så en kan antas å være roten element.

4 Enda en ledetråd er at roten element generelt vil ha flere verdier og egenskaper knyttet til det enn de mindre elementene i den. Se etter ledetråder som (type) = (verdi) som følger med erklæringen av et element.

5 Følg koding konvensjoner å utlede rot-elementet. W3 standarder organisasjon Nettstedet erklærer at å være korrekt, må enhver XML-kode har en rot-elementet. Det er noen ganger identifisert som referanse. Vurderer koding konvensjoner kan hjelpe deg å finne roten element i en kompleks side.