Hvordan gjennomføre en møte PPT

Hvordan gjennomføre en møte PPT


Ved hjelp av PowerPoint som et verktøy for å gjennomføre møtet muliggjør møtearrangøren å skissere tema for møtet og gi ressurser til deltakerne for å ta notater. Når den brukes riktig, kan presentasjonen utdanne og informere deltakerne før, under og etter møtet.

Bruksanvisning

1 Opprett en agenda før møtet finner sted. Dagsorden skal dekke de emnene du planlegger å dekke under møtet. Det bør være en grunnleggende oversikt med lenker til mer informasjon. Legg kontaktinformasjon som inkluderer dato og tidspunkt for møtet. Hvis mulig, email agendaen til deltakerne før møtet. Sett dagsorden i løpet av de første par lysbilder for ditt avsluttet presentasjon.

2 Lag en presentasjon som har en grunnleggende oversikt sentrert rundt temaene for møtet. Du bør kun inkludere emner som din tid vil gjøre i stand du å dekke. Deltakere bør vite hvorfor de er der og hva de kan forvente å lære.

3 Innlemme hyperkoblinger i presentasjonen. Hyperkoblinger gjør det mulig å knytte og åpne støttedokumentasjon eller nettsteder umiddelbart under presentasjonen. Dette kan spare deg for tid, slik at du ikke trenger å søke etter filer under møtet.

4 Sørg for at rommet ditt er reservert før møtet så det er ingen konflikt med møtene som oppstår på samme tid. Til slutt, sørg for ethvert nødvendig utstyr fungerer før møtet. Test projektoren for å sikre at det fungerer med datamaskinen slik at presentasjonen kan ses over hele møterommet. Hvis noe utstyr ikke fungerer, få erstatninger som nødvendig før møtet.

5 Skriv ut manus av presentasjonen for møtet. Dette kan deltakere se hva som vil bli dekket under møtet og gir dem en ressurs å ta notater på. Handouts kan skrives ut med flere lysbilder per side.