Hvordan gjenopprette fabrikkinnstillinger på Sony Vaio PC med Windows Vista

October 20 by admin

Hvordan gjenopprette fabrikkinnstillinger på Sony Vaio PC med Windows Vista


Gjenopprette fabrikkinnstillinger kan løse noen av de mer alvorlige problemer med Sony Vaio kjører operativsystemet Windows Vista. Manglende systemfiler som kan ha blitt fjernet avinstallere programmer vil bli erstattet, og virus for vanskelig for din anti-virus programvare for å bli kvitt vil bli fjernet. Gjenopprettingsprogrammet for Windows Vista Sony Vaio datamaskin kan nås ved hjelp av gjenopprettingsplater eller ved å trykke på "F8" tasten under oppstartsprosessen.

Bruksanvisning

Gjenopprette ved hjelp av gjenopprettingsdisker

1 Sett den første gjenopprettingsplaten i din Sony Vaio optiske stasjonen og start datamaskinen på nytt. Datamaskinen vil starte opp til "Alternativer for systemgjenoppretting" -vinduet.

2 Klikk på språket layout for tastaturet og klikk "Next". Velg den primære harddisken (ofte "C" -stasjonen) og klikk "Next". Klikk "VAIO Recovery Center." VAIO Recovery Senteret vil åpne på skjermen.

3 Klikk "Gjenopprett Complete System", deretter "Start". Klikk for å velge "Skip" boksen ved siden av "Før Gjenopprett Complete System" og klikk "Next" for å unngå å bli spurt om du ønsker å bruke Microsoft System Restore eller Sony Vaio feilsøkingsprogrammet for å løse eventuelle problemer du kan ha oppstått.

4 Klikk på "Ja" under "Recovery Drive" og klikk "Next" for å holde gjenopprettingspartisjon. Velg "Ja" under "C: drive" og klikk "Next" for å beholde standardpartisjonsstørrelsen for den primære harddisken.

5 Klikk på "Jeg forstår" og deretter "Start" for å bekrefte at du er klar over at du fortsetter med gjenopprettingsprosessen slettes alle personlige filer og programmer på din Sony Vaio datamaskin og gjenopprette fabrikkinnstillingene. Gjenopprettingsprosessen vil begynne. Ta ut og sette inn gjenopprettingsplatene som du blir bedt om. Klikk på "Finish" når det vises en melding på skjermen som varsler deg om at prosessen er fullført for å starte datamaskinen på nytt. Datamaskinen vil starte opp i Windows Vista setup-skjermen.

Gjenopprette ved hjelp av gjenopprettingspartisjon

6 Start Sony Vaio datamaskinen og trykk på "F8" tasten gjentatte ganger når Sony Vaio-logoen vises på skjermen under oppstartsprosessen til "Advanced Boot Options" -menyen.

7 Markere "Reparer datamaskinen" ved hjelp av piltastene på tastaturet og trykk "Enter". Velg språk for tastaturoppsett og trykk "Next".

8 Klikk på rullegardinpilen til høyre for "User Name" under "For å få tilgang til alternativene for gjenoppretting" og velg brukernavnet til datamaskinen administratorkontoen. Skriv inn passordet for denne kontoen, og klikk "OK."

9 Klikk "VAIO Recovery Center" under "Velg et gjenopprettingsverktøy," klikk "Restore C:. Drive" Klikk på "Start". Klikk for å velge "Skip" boksen ved siden av "Før Gjenopprett Complete System" og klikk "Next" for å unngå å bli spurt om du ønsker å bruke Microsoft System Restore eller Sony Vaio feilsøkingsprogrammet for å løse eventuelle problemer du kan ha oppstått.

10 Klikk på "Jeg forstår" klikk "Start" for å starte gjenopprettingen. Klikk på "Finish" når det vises en melding på skjermen som varsler deg om at prosessen er fullført for å starte datamaskinen på nytt. Datamaskinen vil starte opp i Windows Vista setup-skjermen.

Hint

  • Sikkerhetskopiere viktige data før du utfører en plate utvinning.

Related Articles