Hvordan gjenopprette filen serienumre

De fleste programmer som er installert på en datamaskin krever et serienummer. Disse tallene låse innholdet i installasjonsplaten (eller laste ned) og garantere programmet er autentisk. Når installasjonen er ferdig, er serienummeret ikke lenger er nødvendig, men det ligger på datamaskinen. Av og til kan programmet bli fjernet, og hvis programmet skal installeres på nytt, vil føljetong nøkkel være nødvendig.

Bruksanvisning

1 Last ned "Product Key Explorer." En gratis fullversjonen er tilgjengelig fra nettstedet, og vil vare i 15 dager.Dette programmet har bare en funksjon, for å skanne datamaskinen og oppdage alle serienumre.

2 Installere programvaren. Dette kan gjøres ved å åpne den nedlastede programikonet og følge trinnene i installasjonsveiviseren for å fullføre oppsettet.

3 Start Product Key Explorer. Velg hele "C:" driver og utfører skanningen. Når søket er fullført, vil en liste over programmer, sammen med serienummer og installasjonsdato vises. Velg programmet som du vil at tallet, og det vil bli vist. Det kan være en god idé å notere nummeret ned for fremtidig referanse.